Runt handleden

Elaine är på BB! Herregud. Snart är hon mamma till två och Matheo blir storebror. Den här lilla bebisen är så otroligt efterlängtad. Och bebisen får världens coolaste mamma. Vi är uppspelta och glada här hemma. Frågestundens svar får vänta till imorgonbitti, jag går och lägger mig så tidigt på kvällarna sedan Sally kom (vid nio redan!) så jag tänkte passa på att umgås med Odd och se Modern Family, vi älskar Cam. Vi firar tre år ihop imorgon. Bästa tre åren i mitt liv. Förresten, idag fick jag hem mitt armband som jag beställt från Emma Israelsson. Gillis och Sally graverat i guld. Kommer nog aldrig ta mig det här armbandet.

20150527-978315660

 1. Ledsen skriver:

  Nej fy vad jag tappar förtroendet för dig när du ljuger. Ditt armband är i bronze, inte guld. Enligt hennes hemsida har hon inga guld armband. Usch, varför kan du inte vara ärlig? Tror inte att någon tycker sämre om dig för att du har brons och inte guld.

  1. Hej! Våra handgjorda unika mynt är i brons och kedjorna är i 14K guld på silver. Ringarna som binder ihop mynten är i guld. En härlig mix helt enkelt av äkta guld & unikt brons.
   Varmaste hälsningar /Emma Israelsson

 2. åååh vilka fina armband!!

 3. Kattis skriver:

  Oh så fint armband! Som många andra undrar jag också var det finns att beställa/köpa. Är det helt i guld?! Har följt dig nu i några månader och det är så kul att ta del av ert liv och fantastiska lycka!
  Varm kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..