ANNONS

Runt handleden

/

Elaine är på BB! Herregud. Snart är hon mamma till två och Matheo blir storebror. Den här lilla bebisen är så otroligt efterlängtad. Och bebisen får världens coolaste mamma. Vi är uppspelta och glada här hemma. Frågestundens svar får vänta till imorgonbitti, jag går och lägger mig så tidigt på kvällarna sedan Sally kom (vid nio redan!) så jag tänkte passa på att umgås med Odd och se Modern Family, vi älskar Cam. Vi firar tre år ihop imorgon. Bästa tre åren i mitt liv. Förresten, idag fick jag hem mitt armband som jag beställt från Emma Israelsson. Gillis och Sally graverat i guld. Kommer nog aldrig ta mig det här armbandet.

20150527-978315660

36
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00