ANNONS

Himla dumt

/

Idag har det varit alldeles för mycket.

Faran med att ha flyt med sin bebis är att man bokar in allt fler saker. Idag (fram till klockan tre) har jag haft ledningsmöte med LCC hemma på förmiddagen, sedan promenerat till Lindex mamma & barn-event (som var jättetrevligt!). Ammat i mellan allt. Sedan hunnit med en stor telefonintervju samtidigt som jag svängde runt på ICA och handlade middag. När jag inte hittade rödbetorna, Sally grät hysteriskt och jag samtidigt försökte komma på något klokt att säga till journalisten om hur mitt varumärke har ändrats under mina tio år och varför. Ungefär då ville jag kasta in handduken eller lägga mig på golvet och skrika som ett barn. Varför i hela världen ska jag göra alldeles för mycket när jag vet mina gränser?! Bara att lägga på mascara är kämpigt med en fem veckors bebis men ändå så blir det en sån här proppfull dag. Fy. Nu har jag lärt mig en läxa.

20150527-1638517246-1

20150527-1721308111

LCC-gänget minus Gustav och Mirza

20150527-1286835748

Nu ska jag duscha av mig dagens svett, ta ett djupt andetag och lägga undan telefonen. Strax kommer Odd och Gillis hem, himla tur att Odd ringde och sa att han ville hämta honom. Jag som precis skulle sätta mig på en bänk vid föris och snabbamma men nu fick hon mat i lugn och ro hemma. Som sagt. Nu återgår jag till min regel som jag satte upp med Gillis: 1 månad = 1 grej om dagen. 2 månader = 2 grejer om dagen. Klokt.

39
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00