ANNONS

Lugn dag

/

Eftersom dagen igår gick åt till jobb så unnade jag mig en typisk mammaledighetsdag. Långfrukost framför nyhetsmorgon och en massa kaffe. Bloggen krånglade imorse så jag fick inte ut mitt inlägg. Möte sedan upp Matilda och tog en långpromenad ihop. Matilda och Robin har precis köpt hus och lämnar Vasastan i helgen. Gissa om vi är avis!

20150526-192035762-1

Jacka från Lindex, tights SOC och skor Reebok

20150526-978315660

Köpte med mig min favoritwrap till lunch med chevre, avokado och rödbetor. Perfekt med en-hands-mat när man har en bebis… Jag hade hoppats att hon skulle fortsätta sova när jag kom hem men såklart vaknade hon när vi kom över tröskeln. Som sagt. Kosmisk bebislag. Nu väntar en sovstund Innan jag hämtar Gillis. Har en hel del sömn att ta igen från natten. Förra gången jag var hemma jobbade jag varje gång Gillis sov,  denna gång är jag lite klokare. Man får passa på att gå och lägga sig när de är så små. Ligger hon bredvid och äter/snuttar är hon nöjd hur länge som helst.

18
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00