Lugn dag

Eftersom dagen igår gick åt till jobb så unnade jag mig en typisk mammaledighetsdag. Långfrukost framför nyhetsmorgon och en massa kaffe. Bloggen krånglade imorse så jag fick inte ut mitt inlägg. Möte sedan upp Matilda och tog en långpromenad ihop. Matilda och Robin har precis köpt hus och lämnar Vasastan i helgen. Gissa om vi är avis!

20150526-192035762-1

Jacka från Lindex, tights SOC och skor Reebok

20150526-978315660

Köpte med mig min favoritwrap till lunch med chevre, avokado och rödbetor. Perfekt med en-hands-mat när man har en bebis… Jag hade hoppats att hon skulle fortsätta sova när jag kom hem men såklart vaknade hon när vi kom över tröskeln. Som sagt. Kosmisk bebislag. Nu väntar en sovstund Innan jag hämtar Gillis. Har en hel del sömn att ta igen från natten. Förra gången jag var hemma jobbade jag varje gång Gillis sov,  denna gång är jag lite klokare. Man får passa på att gå och lägga sig när de är så små. Ligger hon bredvid och äter/snuttar är hon nöjd hur länge som helst.

 1. Haha, det är typiskt bebisar att vakna när man är som mest slut efter en promenad. 🙂

 2. Irene skriver:

  Jag är 26 år äldre än dig och inser att jag inte gjort ett dugg. När jag var i din ålder visste jag knappt vad jag hette.Man hör aldrig nåt bakslag utan allt går spikrakt uppåt.Men det får tiden visa ni ser så unga ut.

 3. Hej först ja läser din blogg varje kväll tucker du skriver bra om sitt liv som små barns föräldrar ja är själv 25 år har två barn en pojke på 3 och en flicka på 1
  Så ja känner igen mig i de mesta du skriver känns skönt att du inte förskönar verkligheten som många vill göra för att allt ska låta som guld ? men ja måste fråga vart har du köpt Sallys underbara jacka eller kofta den hon har på bilden den är underbar den är ett måste till min dotter också älskar den ❤️ Ha de bra kram

 4. Olivia skriver:

  Wrappen ser så god ut! Vart köpte du den? 🙂

  1. Jag vill också veta vart man hittar den wrapen. Lät ju hur god som helst!!

 5. Emma skriver:

  Vart köper man en sån wrap? Såg så god ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..