Fläskläpp och blondie

Tack för klädtipsen! Det blir jumpsuits för mig i sommar och så ska jag köpa en amningsklänning. Glömde faktiskt bort att det fanns, sedan fungerar ju omlottklänningar som några skrev. Vi har haft en rolig eftermiddag hemma. Mycket bus och skratt. Det var bra att jag sov en stund efter lunch för annars hade mitt tålamod sinat. Sömnbrist tar ut de värsta ur varje person. Tålamodet var bra att ha när Gillis råkade kasta en bil på min mun och läppen sprack. Egentligen vill man vara vråla aj och skrika vad gör du!! Det är ju den reaktionen man får från hjärtat men så säger ängeln på ens axeln att han inte gjorde det med flit och det är bättre att jag säger lugnt att man inte får göra så, att det gör ont. Pust.

20150526-852802266

Jeans från NYDJ (nya!). Gillis tröja från Gardner And The Gang, roliga hundar på som han gillar.

Vi parkerade bilarna för kvällen och lekte med vatten istället när Odd skulle jobba klart hemifrån. Världens enklaste lek som kräver noll energi och det fungerar perfekt om man har ett småsyskon på armen som inte vill vara i babysittern. Gillis sitter på bänken med decilitermått och en tom vällningflaska och häller. Kanske inte så miljövänligt med rinnande vatten dock…

201505269452821

Den här bilden kan i stort sett beskriva mitt liv just nu. Lek på golvet, bebis i famnen och en smet, mumsigt.

20150526622649785

Varning för sött: Odd bakade en blondie! 🙂

Trevlig kväll!

 1. Du verkar vara den perfekta mamman isabella. Jag som fjortonåring önskar verkligen att jag blir en så bra mamma när jag blir stor.

 2. Ilse Jacobsen säljer omlottklänningar och dessutom så är boozt en av deras återförsäljare (om jag inte minns fel så har ni ngt samarbete?)

 3. Sonja skriver:

  Haha, det var ju roligt det här att du skrev ”Varning för sött”!

  Jag läste ju det där inlägget där en läsare klagade på att du skriver om sötsaker. Och jag läste ditt svar vilket ju var jättebra – det blir absurt om du inte kan berätta om din vardag. Och ändå, ändå!, kan jag känna lite så här:

  Om man som du inte är överviktig och tar sig en kaka då och då – inga problem. Men alltför många är tjocka (det är ett av vår tids allra största hälsoproblem) och din blogg är så stor och säkert norm- och stilbildande för många. Jag misstänker att det sitter många därute som inte alls borde äta den där kakan men som kanske gör det därför att du skriver att ”vill du ha en glass så äter du det”. Man suger så att säga i sig det i budskapet som passar men glömmer det som är självklart – att om man är för tjock så ska man INTE äta den där glassen hur mycket man än vill. Jag fick den här bestämda känslan när jag läste kommentarerna i det tidigare inlägget.

  Som sagt och än en gång: det blir absurt om du inte ska kunna beskriva hur det är för dig – det är ju din blogg. Men jag blir både ledsen och oroad när jag inser att det kan påverka andras hälsa negativt. Fetma är något av det farligaste som finns och en säker väg till förtidig död.

  1. Hanna skriver:

   Jag förstår hur du känner, och jag håller med om att fetma är ett stort problem, men faktum kvarstår att vuxna människor måste kunna ta ansvar själva för sitt liv. Man kan inte göra Bella ansvarig för hennes bloggläsares matvanor eller hur man påverkas av att läsa hennes blogg. Om man är tjock är man oftast medveten om det själv och det är då upp till hen att ändra på det. Om det innefattar att sluta läsa Bellas blogg för att det är en stor frestelse för den personen så får det helt enkelt vara så.

   1. Sonja skriver:

    Javisst – och det var ju precis det jag skrev. Jag skrev och skriver att det blir absurt om Isabella inte ska kunna ta upp det hon vill på sin egen blogg. Min kommentar här var mest en orolig fundering. 🙂

  1. Är man vuxen så måste man själv kunna ta ansvar för sin hälsa. Har du problem med matmissbruk så finns där professionell hjälp att få.

 4. Mila skriver:

  Hej! Va mysigt ni har det 🙂 hur gör du när du är ensam hemma med Gillis och måste amma? Våra barn är lika gamla och min tjeja kan ibland ta tillfället i akt och göra nått bus när lillebror ska äta :/ vill inte sitta instängd på rummet heller.. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..