ANNONS

Fläskläpp och blondie

/

Tack för klädtipsen! Det blir jumpsuits för mig i sommar och så ska jag köpa en amningsklänning. Glömde faktiskt bort att det fanns, sedan fungerar ju omlottklänningar som några skrev. Vi har haft en rolig eftermiddag hemma. Mycket bus och skratt. Det var bra att jag sov en stund efter lunch för annars hade mitt tålamod sinat. Sömnbrist tar ut de värsta ur varje person. Tålamodet var bra att ha när Gillis råkade kasta en bil på min mun och läppen sprack. Egentligen vill man vara vråla aj och skrika vad gör du!! Det är ju den reaktionen man får från hjärtat men så säger ängeln på ens axeln att han inte gjorde det med flit och det är bättre att jag säger lugnt att man inte får göra så, att det gör ont. Pust.

20150526-852802266

Jeans från NYDJ (nya!). Gillis tröja från Gardner And The Gang, roliga hundar på som han gillar.

Vi parkerade bilarna för kvällen och lekte med vatten istället när Odd skulle jobba klart hemifrån. Världens enklaste lek som kräver noll energi och det fungerar perfekt om man har ett småsyskon på armen som inte vill vara i babysittern. Gillis sitter på bänken med decilitermått och en tom vällningflaska och häller. Kanske inte så miljövänligt med rinnande vatten dock…

201505269452821

Den här bilden kan i stort sett beskriva mitt liv just nu. Lek på golvet, bebis i famnen och en smet, mumsigt.

20150526622649785

Varning för sött: Odd bakade en blondie! 🙂

Trevlig kväll!

46
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00