ANNONS

Amning i sommar

/

Jag gick igenom min garderob lite idag och insåg att mina fina klänningar nog kommer att få hänga kvar i garderoben under sommaren. Jag kommer ju amma i några månader till och då blir klänning på dagtid komplicerat om klänningen inte har typ tunna axelband och stretchig så att jag kan ”dra ner” den. Ska jag iväg utan bebis så passar det bra men just dagar på landet eller var vi nu befinner oss så kommer inte klänning direkt vara det bästa alternativet. Hmm. Jag som älskar klänningar när det är varmt. Speciellt sådana som inte sitter åt någonstans.

20150526-1721308111

Fin klänning från Dry Lake som väntar på att få bli använd

Jag måste nog tänka om kring sommarplaggen. Jag får köpa på mig fler bra linnen och fler bra kjolar och shorts istället. Shorts är bra när man är med barnen då får man man ju böja sig ner och leka utan att visa allt men jag ogillar när shortsen sitter åt kring låren. Det måste verkligen vara rätt shorts. Därför gillar jag kjolar mer men de kan inte vara för korta eller för stela. En mer ledig kjol;

Skärmavbild 2015-05-26 kl. 14.58.05

Den här kjolen från Asos kändes perfekt. För övrigt har jag noll koll på vad som är inne just nu. Jag brukar ändå läsa modemagasin och ha lite koll på ”dom stora sakerna” som alla bär (även om jag själv inte köper det) men nu kan jag inte komma på en enda sak. Vad skulle ni säga är säsongens måste? Hjälp mig gärna :- )

52
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00