Mötesdags

Strax ska Sally och jag iväg på lite jobb. Jag har ett ledningsmöte med Flattered över lunchen. Vi har väldigt mycket att gå igenom då vi har lanserat vår utomhusballerina och efter sommaren kommer nya färger för inomhus. Sedan har en återförsäljare önskat en röd nyans till julförsäljningen men jag vet inte vad jag tycker om det. Just julnyanser lever en sådan kort period och även om det är fint framme så tror jag att konsumenten ändå köper svart eller en mer lättburen färg. Varenda sko eller produkt som ligger och värmer lagerhyllan äter upp ens vinst. Viktigt att kommer ihåg.

20150525-1286835748

Jag hade lite flyt med Sally som sov så jag lyxade till det med plattången och någon minut mer till sminket. Dock såg jag den enormt långa hårstrå som sticker upp från hvuvudet. Helt galet!

 

  1. kan ni inte skäppa en limited edition julkollektion då? Så vet ni att den kommer sälja ut och ni behöver inte ha massa par skor som riskerar att ligga kvar på lagret och äta upp vinsten 🙂

  2. Frida skriver:

    Ni kanske kan göra era dustbags i lyxiga julfärger.. 🙂

  3. linda skriver:

    Jag tror på det där med en röd inomhusballerina inför jul. Lite mer mörkare röd än riktig julröd färg dock. Tror många skulle nappa på det att antingen köpa till sig själv och/eller till någon i julklapp. Och som andra har skrivit, ”limited edition” kanske kan vara något då?

  4. Lillie skriver:

    Åh! Jag som så gärna hade velat ha ett par i julrött. Det är ju just på vintern jag behöver skor inomhus. Plus att det är så himla fint med julrött!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..