ANNONS

Mötesdags

/

Strax ska Sally och jag iväg på lite jobb. Jag har ett ledningsmöte med Flattered över lunchen. Vi har väldigt mycket att gå igenom då vi har lanserat vår utomhusballerina och efter sommaren kommer nya färger för inomhus. Sedan har en återförsäljare önskat en röd nyans till julförsäljningen men jag vet inte vad jag tycker om det. Just julnyanser lever en sådan kort period och även om det är fint framme så tror jag att konsumenten ändå köper svart eller en mer lättburen färg. Varenda sko eller produkt som ligger och värmer lagerhyllan äter upp ens vinst. Viktigt att kommer ihåg.

20150525-1286835748

Jag hade lite flyt med Sally som sov så jag lyxade till det med plattången och någon minut mer till sminket. Dock såg jag den enormt långa hårstrå som sticker upp från hvuvudet. Helt galet!

38
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00