24 och två kids

Jag undrade ju var all tid tog vägen och när jag tänker efter så är det amningen som slukar tid. Jag har börjat inse hennes mönster nu (betoning på nu, saker ändras konstant). Hon sover väldigt bra på natten, många nätter sover hon 22.00-03.30 vilket räknas som en hel natt för att vara bebis om jag inte minns fel. Men från halv fyra och framåt är vi i stort sett vakna för mat och blöjbyte. Vi går upp med Gillis och äter frukost ihop. Sedan väntar amning hela förmiddagen känns det som. Och hela kvällen. Snuttar tills det är läggdags. Jag brukar amma medan jag leker med Gillis, det fungerar smidigt sitta på golvet och pyssla med hans saker med andra handen. Tur det.

20150525-1721308111

Tänk att jag blev mamma till två kids vid 24 års ålder. Det hade jag aldrig på känn. Det är så många par som vill ha barn men som väntar in rätt ålder bara för att. Jag kan säga att bli mamma är det bästa som hänt mig och jag är glad att Odd och jag inte väntade sex år till bara för att hinna bli 30 år. Nu kan vi få en till kull vid 30 istället he he. .

Måste förresten berätta att Gillis har blivit så kärleksfull sedan Sally kom. Innan henne så var han inte så mycket för att gosa men nu får hela familjen pussar på munnen, Sally ska vara i hans knä och han klappar hans föris-kompisar på kinden kärleksfullt fick vi höra idag. Han mådde bra av att få ett syskon tror jag. Mer kärlek på alla håll.

20150525-1638517246

Sally och jag kör våra favvo-tights från Marmar. Nu blir det en kopp te, mata Sally och försöka hänga med i fotbollen på tv… Odd blir så glad när jag tittar med honom. Gör ett försök..

 

 

 1. Malin skriver:

  Vilket sund och fin inställning du har till barn och familjelivet, ingen onödig klagan och inte heller någon försköning av verkligheten. Din familj kan verkligen skatta sig lyckliga att de har dig och tvärtom 🙂 Man blir glad och positiv av att läsa om ditt liv. Jag är väl inte så hemma på ditt liv inom eget företagande men grymt imponerad av en kvinna som visar att det ena inte behöver utesluta det andra. Varma kramar!

 2. A skriver:

  Din livsväg är relativt ovanlig bland de flesta. Vanligtvis gör man som jag har gjort; skaffar sig en yrkesutbildning och sedan jobbar några år. Jag är 30 år och andra barnet är nu påväg. Jag hade också tänkt skaffa en ”andra kull” om ca 5 år. Som du ser så hinner man ändå.

 3. ok skriver:

  hellre få barn som 30+ och känna sig harmonisk i det än att vara 24 o 2barnsmorsa och ständigt behöva påpeka att man minsann även hunnit med det, som något slags skryt. att du är kåt på dig själv för den ”bedriften”.

  du o odd började försöka få till ett barn efter tre månader ihop. det enda ni varit ihop är ju föräldrar och det är nog få par som prioriterar som ni gör när det kommer det till den punkten. o med sån stress kan man ju hinna med hur många ungar som helst på kort tid.

  inte ens tre år ihop. förlovning, giftermål, två bostadsrätter, 2 barn o flertalet resor. nu tittar ni hus som om ni var bostadslösa. sitter ni aldrig ner och bara är nöjda över var ni har????

 4. vad gulligt att ni matchar! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..