ANNONS

24 och två kids

/

Jag undrade ju var all tid tog vägen och när jag tänker efter så är det amningen som slukar tid. Jag har börjat inse hennes mönster nu (betoning på nu, saker ändras konstant). Hon sover väldigt bra på natten, många nätter sover hon 22.00-03.30 vilket räknas som en hel natt för att vara bebis om jag inte minns fel. Men från halv fyra och framåt är vi i stort sett vakna för mat och blöjbyte. Vi går upp med Gillis och äter frukost ihop. Sedan väntar amning hela förmiddagen känns det som. Och hela kvällen. Snuttar tills det är läggdags. Jag brukar amma medan jag leker med Gillis, det fungerar smidigt sitta på golvet och pyssla med hans saker med andra handen. Tur det.

20150525-1721308111

Tänk att jag blev mamma till två kids vid 24 års ålder. Det hade jag aldrig på känn. Det är så många par som vill ha barn men som väntar in rätt ålder bara för att. Jag kan säga att bli mamma är det bästa som hänt mig och jag är glad att Odd och jag inte väntade sex år till bara för att hinna bli 30 år. Nu kan vi få en till kull vid 30 istället he he. .

Måste förresten berätta att Gillis har blivit så kärleksfull sedan Sally kom. Innan henne så var han inte så mycket för att gosa men nu får hela familjen pussar på munnen, Sally ska vara i hans knä och han klappar hans föris-kompisar på kinden kärleksfullt fick vi höra idag. Han mådde bra av att få ett syskon tror jag. Mer kärlek på alla håll.

20150525-1638517246

Sally och jag kör våra favvo-tights från Marmar. Nu blir det en kopp te, mata Sally och försöka hänga med i fotbollen på tv… Odd blir så glad när jag tittar med honom. Gör ett försök..

119
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00