Vinn underkläder!

Som ni vet har jag ett samarbete med Triumph! Innan Sally kom så var jag inne i deras butik på Kungsgatan och fick hjälp att välja nya BH:ar. Nu använder jag dock mjuka amningsbh:ar men när jag väl ska bort på något annat framöver vill jag gärna ha en vanlig BH. Amningsbh:ar i all ära men bysten sitter ju inte riktigt på plats på samma sätt/lika snyggt. Här är en BH som jag gillar från Truimph, mjuk, tunn och ger riktigt bra stöd utan att vara obekväm och klia. Hur som helst vill du också vinna en? Gå in valfri Triumph-butik och prova ut den perfekta för dig, fota BH:n (den behöver såklart inte vara på dig) och var med och tävla om fina underkläder från Triumph. Tävlingen sker på instagram hos @triumph_international_nordic och glöm inte #triumphmagic, #findtheone.

Triumph väljer ut vinnaren!

IMG_6340

 1. Måste varmt rek change amningsbh med bygel. Bekväm, snygg och brösten får snygg form också 😉 har själv lite större byst och gått igeom alla butiker och webshoppar denna är bäst!!

 2. Petra skriver:

  Jag köpte två amnings-bh:ar när jag väntade vårat första barn. Jag använde dem max 1 vecka (om jag räknar med båda mina barn). Det var det vidrigaste, osexigaste och obekvämaste (och dyraste) jag någonsin haft på mig. Jag körde vanlig formpressad bh med bygel som jag vek ner när jag skulle amma istället. Funkade hur bra som helst om man tar i lite större storlek än vanligt tyckte jag. Kände mig som en ko i de där amnings-bh:arna. Tur att det finns om man riskerar mjölkstockning kanske, men definitivt ingenting för mig :-/.

 3. Håller med ovan, vad hände med alla tävlingarna? :/

  Hoppas du får en jättefin valborg med familj och vänner.
  Stor kram

 4. Jenny skriver:

  Triumph har inte tillräckligt stort för mig… 🙁

 5. Bästa bh:n, har den i svart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..