Valborg!

Idag har vi i stort sett varit hemma och gosat. Vi hade en vaken-natt Sally och jag så vi tog igen under dagen. Att amma i sängen och känna hennes små fötter korva in sig mot min mage är det bästa jag vet just nu. Hämtade Gillis och tog en promenad i solen och åt min nya favvo-Magnum igen. Nu strax ska vi promenera bort till Frida och Willy och äta middag och fira Valborg ihop. Vi borde även fira att Odd och Willys vin och bubbel nu finns att köpa! Så coolt. Vi hade tänkt att besöka en brasa men det verkar inte vara någon i närheten som tänds. Förresten, nästa vecka fortsätter Gravid Vecka för Vecka. Det blir två avsnitt om livet efter graviditeten!

image

Idag har jag lånat Odds skjorta från Ralph Lauren och jeans H&M

 1. Linda skriver:

  Så mysigt, sparar alla dina vecka för vecka avsnitt så jag kan kolla när jag själv har en liten i magen, håller tummarna för att jag plussar inom kort =)

 2. Du är så otroligt fin!

 3. Sofia skriver:

  Hej Isabella!

  Tack för en otroligt inspirerande blogg och grattis till Lilla Sally.

  Jag har en fråga som jag gärna skulle vilja ha lite hjälp med.
  Jag skulle vilja öppna ett shopping center och har ett koncept i huvudet och drivet men tyvärr inte kapitalet.
  Hur ska man gå tillväga för att lyckas?

  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,
  Sofia

 4. Nike skriver:

  jag studerar film i kph och nu ær jag igång med min avgångsfilm som visas på en biograf i centrala københavn.
  min kortfilm ska vara en dokumentær som handlar om en bulgarisk kvinna som ær bosatt och har fileát fisk på lofoten, norra Norge, i 18 år. varje liten peng kan gøra skillnad før vår dokumentær. så gå gærna in & kolla på vår sida før att se en introduktionsfilm och mer info. 🙂

 5. Haha, älskar att det ser ut som att Sally räcker finger på hennes vänstra hand till oss läsare xD Hon bara ”fuck u readers, this is my milk machine” 😉 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..