Då och nu

När jag vaknade imorse så glömde jag för en sekund bort att jag är mamma till två barn. Jag fick en liten chock när jag såg Sally ligga bredvid mig i sängen. I och med att allting har gått så fort i antal år så tror jag min hjärna har lite svårt ibland att greppa dom stora hoppen i livet. Jag gifte mig när jag var 22 år gammal. Fick Gillis när jag var 23 år gammal och Sally när jag är 24 år gammal. Och åren innan Odd bestod av väldigt mycket jobb men också en hel del uteliv tre dagar i veckan.

Livet idag är verkligen annorlunda. Visst har jag haft en rädsla tidigare för att känna ”hjälp varför hoppade jag in i allt så fort” men än så länge har den inte kommit. Det viktigaste i mitt liv är att jag känner mig harmonisk, trygg och lycklig. Och den känslan är som starkast efter att jag bildat mig min egen familj. Vissa människor kommer nog dit med sig själva innan man bildar familj (om man nu gör det), och det är väl egentligen klokast. Att vara så hel som det går. Jag känner att jag blev mer hel i rollen som mamma. Det har påverkat alla delar i mitt liv till det bättre. Märkligt att det kan vara så.

IMG_6348

Skärmavbild 2015-04-30 kl. 12.04.20

Har blickat tillbaka lite i arkivet idag och skrattat åt många roliga minnen, idag är allt fortfarande lite för färskt för att dela med sig av men när allt är preskriberat … Då … ;- )

Skärmavbild 2015-04-30 kl. 12.21.19

… Nu ska jag beställa Filur-namnlappar till Gillis alla kläder, så att inget kommer bort! Tänk vad man kan gå igång på namnlappar som man bara klistrar på 🙂

 

 1. Alex skriver:

  Är 24 och har inte gjort något av det där. Har istället en Masterexamen som nalkas..alla har vi olika målning livet och det blir inte alltid som man tror 😉

 2. Kan du visa lite mer bilder från förr
  jättekul att se hoppas du vill det.

 3. Selma skriver:

  Woho! Som förskollärare älskar man föräldrar som namnar kläderna ?

 4. Sara skriver:

  Vilka silikon-bröst!

 5. Ebba skriver:

  Själv vakna jag i morse och fatta inte att min dotter blir 10 veckor på lördag, allt går så himla fort!! Hade jag vetat hur underbart det är att vara mamma innan så hade jag nog skaffat barn tidigare, men sånt kan man ju inte veta ;p.
  Ha en fin Valborg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..