Mysig vardag

Första föräldramötet på förskolan avklarat, check! Inte undra på att Gillis trivs så bra, vi fick se massor av bilder och filmer där barnen målar, leker med ljud/ljus, läser, bygger och grejar. Full fart av pyssel och engagerade pedagoger. Dom har blivit mina idoler. Hans förskola är det enda som skulle kunna hålla oss kvar här på Kungsholmen och att vi skippar husdrömmar för vi är så nöjda. Det är upp till tre år på hans avdelning så kanske är det bättre att vänta tills dess.. Hmm. När vi var klara så kilade jag förbi vårt sushihak och köpte middag till Odd och mig, Gillis sov när jag kom hem. Nu väntar amningsmys (Sally är en riktigt kvällsätare och snuttar helst i timmar) och en bok.. Funderar vilken som står på tur!

image

Gyoza, lax och avokado. Mums!

 1. Ebba skriver:

  Åhh nu blev jag sugen på Sushi också! Haha. Vad skönt att ni har en bra förskola!

 2. Sandra skriver:

  Kanske inte det bästa att skriva bland bellas kommentarer, men tänker att det är så många gravid här eller nyblivna mammor. Jag är gravid i vecka 12 och börjar nu växa runt magen, så jag har funderat på att börja smörja mig dagligen med någon bra salva/kräm/olja. Vore tacksam för tips, vad använde ni under er graviditet? Tyckte ni den funkade bra? 🙂

  1. Marie skriver:

   Det bästa är att fråga på Apoteket. Själv ville jag ha olja och körde hela tiden på bio-oil som fick bäst i test i Vi föräldrar. Bästa kompisen körde kokosolja och syrran dove bodylotion. Man tar det som känns bra men kom ihåg att de flesta bristningar beror på hormoner och gener, inte på vad för olja man hade. Lycka till!

  1. annie skriver:

   hej.
   vet inte vad du menar med ”funkar”. om det är bristningar du vill undvika så spelar det ingen roll vad du använder för det är nämligen hormonellt betingat. mitt förslag är att du väljer den konsistens du gillar bäst (olja, kräm etc) och om det är viktigt för dig nåt som luktar gått. själv smörjer jag mig överallt med vanlig, ren jojobaolja (även i topparna i håret och som hårinpackning ibland). köper du i hälsokostaffär eller liknande. billigt, drygt och super tycker jag. då vet jag också att jag inte får i mig massa kemikalier och annan skit som finns i många andra skönhetsprodukter. rent och naturligt föredrar jag. lycka till med bebisen!

 3. Hej. Måste bara tipsa dig om en bok. ”Vild” av Cheryl Strayed. Mycket bra bok av en cool tjej. Du som plöjer många böcker och inspireras av starka tjejer 🙂

 4. Liza skriver:

  Vad roligt att höra att Gillis har hamnat på en så bra förskola.
  Det är guld värt.

  Hoppas att ni fick en fin kväll tillsammans! 🙂
  Önskar er en fin Valborg! 🙂 ..för min del är det jobba, jobba, jobba som gäller. Nästa lediga dag är på måndag.

 5. Lina skriver:

  Om jag var ni skulle jag bo kvar i stan, men kanske inte mitt i smeten. Vi bor på Stora Essingen och det är helt perfekt. Lugnt och skönt. Jättefint, badplats, stor och fin park till barnen med plaskdamm där de kan bada på sommaren. Flera förskolor. Härligt stråk runt ön för joggingturer och promenader. 1:an till Fridhemsplan på en kvart. Finns både villor och lägenheter. Landet mitt i stan kallas det och det stämmer verkligen! Gratis parkering överallt och det är inte så vanligt! World class har precis öppnat ett gym här också. Har bott här i 16 år och har 2 barn. Helt perfekt är det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..