Kontoret, check!

Besöket på kontoret gick bra, första timman körde vi genomgång av Flattered, sedan en timma Löwengrip Care & Color och sedan en timma Löwengrip Invest. Nu är jag fullt uppdaterad och med på noterna. Sally sov i min famn mest och åt. Sedan rullade vi hemåt genom Vasaparken och bort mot Kungsholmen. Nu blir det amningsladda hemma, mellis till mig (så hungrig när man ammar) och mys med storebror innan jag ska iväg igen till Gillis förskola på föräldrarmöte. Jag måste säga att nerverna är på plats idag, jag är inte lika svettig som jag brukar bli när man ska få ihop spädbarn + ställen att vara på. Kanske är jag lite coolare med tvåan trots allt… Tiden får utvisa ; -)

image

Lite färg på läpparna och det ser plötsligt ut som om man har haft all tid i världen i badrummet innan… Läppglans från Loreal Paris, Neon 309 Sayonara Sunset.

Förresten tack för alla tips om hur man får ihop kvällen med två barn. Många av er tipsade om bärsele. Jag har en Babybjörn One hemma men jag ska nog köpa en bärsjal också nu när hon bara är 10 dagar, One känns så himla stor och hård att ha henne i nu. Vill dock ha en enkel sjal, hade en med Gillis som jag liksom aldrig riktigt fick till med knytningen….

 1. Emeli skriver:

  vivi provade massa olika bärselar, var helt inne på en babybjörn one eller ergobaby men efter att ha testat och pratat med personal som verkligen kunde sin sak så köpte vi faktiskt en STOKKE! Min rygg älskar den och lillskruttan också! 🙂 kan användas från nyfödd (3500g)
  Bara ett tips! ?

 2. malin skriver:

  Hej!
  Jag letar och letar efter en bra solkräm för ansiktet, men alla är svindyra eller innehåller parabener och annat som täpper till porerna… Något för LCC att tillverka tycker jag! 🙂

 3. Saga skriver:

  Hej!
  Har noterat att du ofta använder L´Oréals läppstift. Sponsrad eller är dina läppstift inte bra? Konstigt att man har egna läppstift son man inte använder. Ingen vidare reklam…

 4. Helena skriver:

  Jätteroligt om du vill bära i sjal ?
  För oss fungerade inte det utan vi valde efter mycket letande en Manduca bärsele som är väldigt bra för ffa längre personer. Den har ett spädbarnsinlägg som är superenkelt att använda (anledningen till att vi hoppade Ergobaby) och vår son älskar den. Han har haft den sedan han var 2 veckor och då sov han i den om vi var bortbjuden. Snart 5mån nu och man känner inte ens att han sitter i ?
  Kan användas på magen, höften eller ryggen.
  Vi ska till Italien och kommer inte ha möjlighet att ha med vagnen överallt så selen kommer vara ovärderlig även där.

 5. Malin skriver:

  Hej Bella grattis till superfin liten Sally. Jag vill tipsa om ergobaby med spädbarnsilägget. Den köpte jag ihop med min syster. Innan hade jag en BB men tycker så mycket mer om ergobaby både för mig o bära o bebis. Min syster önskar dock något högre i nacken för bebis men jag tycker den är super. Gå o testa o känn innan du satsar på en bärsjal för jag har upplevt de som krångliga o svåra. Men det kan va jag.. Ta med dig odd så det passar er båda :). Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..