LCC Home Spa

Imorgon ska jag förbi kontoret och visa Sally och äta lunch med Pingis och Hannah, ser fram emot det! Vi har sms-kontakt över de viktigaste besluten men de mesta rullar på just nu. Det som ska spikas härnäst är designen för Löwengrip Care & Colors Home Spa. Det är så kul men så svårt! Vi  jobbar med en byrå som hjälper oss med emballaget och vi är på rätt väg men inte riktigt helt färdiga. Jag vill ha det i sand-färger och med gulddetaljer, stilrent men ändå inte tråkigt. Produkterna ska stå vid handfatet i badrummet är tanken. Innehållet är redan klart och stab-testas just nu. Allt doftar fantastiskt och konsistensen är så lyxig. Riktigt återfuktande men inte kladdigt. I spa-serien ingår Hand Balm, Hand Soap, body scrub, body balm och doftljus. Lansering under hösten och vintern för doftljus (svårare produkt inte helt nöjd än).

Fantastic four moonboard (4)

Plastbiten nere till höger håller vi på att matcha med förpackningarna. Vi hittade den på ett annat prov och tillsammans utbrast vi ”Den färgen ska vi ha!”. Så vi har hållit hårt den i den lilla biten. Den är perfekt. På bilden ner ni innehållet i Home Spa. Herregud så jag längtar. Det är inte bara en ”tvål” eller en ”scrub”, det ligger mycket kärlek och omsorg bakom varje vald ingrediens och egenskap. Det är helt klart ett drömjobb.

Body Balm

Den bästa body balm:en jag har använt! Jag är så kräsen med kroppsprodukter. I och med att denna är en balm så är den fetare än vår body lotion men det betyder inte att man ska bli kladdig, den går snabbt in i  (på några sekunder) men håller huden återfuktad länge samt balanserar irriterad hud.

FullSizeRender-15
FullSizeRender-16

Såhär är tanken att själva pumpflaskan ska se ut vid handfatet. Ovan ser ni två olika alternativ på typsnitt. Vilken gillar ni mest? Har ni några andra funderingar på hur dom kan bli ännu finare?

 1. Den översta är bäst.
  Har sökt denna handkräm och kan inte finna den. Varför?

 2. Översta!
  Tänkte på en annan grej angående LCC och det är att ni skulle kunna sälja (”miljövänliga”) refills till era produkter, så att man slipper köpa en ny plastförpackning varje gång (tänker främst på miljön här men även priset) eventuellt att man skulle kunna lämna in sin förbrukade tub/flaska hos en återförsäljare och få 5% rabatt på nästa köp, för att uppmuntra till återvinning/återköp och kanske samtidigt kunna återanvända förpackningarna på något sätt för att minska produktionskostnaderna. Eller att det finns en möjlighet att få den ”påfylld” i butik (där de har STORA burkar som de ”slevar upp” ifrån). Finns det ”låsfunktion” på pumpen? Vet att vissa märken har det (maroccan Oil tex) för att underlätta vid resa och all slags transport så att man inte riskerar att det pumpas ut kräm.

  Tack för en fantastisk blogg! Kram :-))

 3. Den understa ser mer lyxig och stilren ut! ⭐⭐⭐

 4. Nanna skriver:

  Verkar som många tycker den översta 😉 Jag tycker den nedersta,känns mer harmonisk och ren.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..