Hårvitaminer

Jag fick väldigt fint hår under graviditeten men jag vet ju vad som väntar mig nu när jag ammar och när jag slutar amma, då kommer jag att tappa en massa hår och få dom där härliga korta polisonger vid öronen och fjunigt hår i nacken som inte går att fånga upp i en tofs, trust me .. Det var inte så länge sedan jag gick igenom det. Hela förra sommaren hade jag stripigt hår som bara ville ligga slickat längs huvudet. Därför tänkte jag testa HAIRCARE nu när jag fick chansen, det är vitaminer anpassade för de med lite sämre hårkvalitet. Vitaminerna innehåller helt naturliga ingredienser så som öljäst som ska påskynda och förbättra hårkvalitén inifrån och ge det styrka. Jag har i stort sett alltid ätit hårvitaminer i mitt vuxna liv i och med att det faktiskt fungerar och därför ska det bli kul att testa dessa. Det tar dock sex månader så man får ha lite tålamod med resultatet. Men slipper jag det tunna stripiga håret som sist så blir jag överlycklig! Det är ju klart värt en försök. Vitaminerna innehåller öljäst, hirs, biotin, zink och koppar så allt är väldigt snällt och fungerar bra med amningen.

11128378_10205462963525798_1755054547_n

Om du önskar finare hår eller är i samma typ av situation som mig och vill testa, så har HAIRCARE en kampanj tillsammans med mig med 40% rabatt för 149 kr. Återkommer med mitt resultat om 6 månader. 🙂

 1. Hej Isabella,
  Ramlade in på din blogg när jag sökte hjälp för mitt hår som blivit tunt och torrt. Hjälpte dessa piller dig? Eller har du något annat bra tips som funkar?
  Kram,
  Christa

 2. Helen skriver:

  Hej hur har dett gått med håret?

 3. L skriver:

  PRP (Platelet Rich Plasma) är den bästa metoden mot håravfall. 100 % naturligt med ämnen från den egna kroppen:)

 4. Linda skriver:

  Hej Isabell,
  tack för tipset. Jag beställde ett paket för att testa men när jag ska betala så fungerar inte OCR-numret. Jag har försökt få tag på någon på företaget utan resultat. Har du någon kontaktperson eller liknande att dela med dig av? Börjar bli orolig att det är ett oseriöst företag. Inget du märkt av?

  Du får gärna återkomma till mig.

  Hälsningar
  Linda

  1. H skriver:

   De löste det för mig. Jag fick rätt OCR på en sms.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..