Ida inreder

Trots att vi drömmer om hus så vet vi att det är en enorm process så vi har som mål att hitta något inom ett år, det är det största köpet vi gör så det blir inte direkt något spontanköp. Det blev dock mina två första bostadsrätter men jag gjorde ändå en bra vinst så jag var nöjd!

Såhär såg min etta ut i Vasastan på Roslagsgatan

.. och här är bilder på min lilla tvåa på Östermalm på Riddargatan

Därför är det lika bra att fortsätta med inredningen här hemma, jag menar vi trivs ju här och vill ha det så fint som det går. Ida inreder ju här som ni vet, vi vill ha hjälp att ”sy ihop säcken”/få en röd tråd i hemmet. Hittills har inget rum ändrats men alla inköp är så gott som spikade och jag godkände allt imorse. Ida har verkligen lagt ner mycket tid och det kommer bli så fint och mysigt! Vardagsrummet kommer se mer klart ut, vårt sovrum blir riktigt hotell:igt och Gillis rum blir ännu mer lekvänligt. Nu ska Odd och jag bara göra några val utifrån olika alternativ (se nedan), beställa och sedan är det dags för inredning. Ida har haft som mål att bli klar innan midsommar och det tror jag att vi håller utan problem. Varje rum ändras, vissa mer än andra.

image

Det som kommer att läggas till i vardagsrummet är en byrå, en massa tavlor (inga mer som hänger snett!), förvaringsboxar till alla leksaker (som inte direkt blir färre), ett riktigt mystält i hörnet där vi har ett ganska fult lektält idag, elementskydd ….. Och gardiner! Jag har ju sagt tidigare att jag inte gillar gardiner mer Ida insisterar (som många av er andra också) så vi testar :- )

Byrån som vi ska köpa blir en från Superfront. Dock kan man välja på olika framsidor:

image

1.

image

2..

image

Eller 3!  Lika men ändå inte .. Svårt! Vilken tycker ni?

 1. Emelie skriver:

  Gardiner kan ju göra så otroligt mycket och det beror ju på färg och material men jag tycker att gardiner kan ge ett sånt himla fint sken, speciellt när solen börjar gå ner och lyser in med ett varmare sken.
  Och jag måste bara säga att din etta var min drömlägenhet när du bodde där, älskade inredningen, det såg så mysigt och hemtrevligt ut 🙂

 2. Anna skriver:

  Tror det kommer bli superbra! Tycker 2an var snyggast! 🙂

 3. Mira skriver:

  Nr 1! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..