Nattdejt i köket

… Här är ansiktet på en trött tvåbarnsmamma. Trött men ändå glad. Den stora skillnaden på två barn jämfört med ett är att Odd och jag inte kan turas om längre. Nu är man busy med ett barn var och får ta allt som sker då utan att kunna lösa av. Odd och jag har alltid haft som motto att ”en av oss ska vara utsövd” nu går ju inte det. Gillis är hemma från föris dag två för att han är hängig och Sally hade en riktig mat och byta blöjnatt. Så Odd och jag möttes i badrummet med blöjbyte i natt, möttes i köket där jag klunkade i mig liter vatten (kändes så) och Odd gjorde välling.

Det var ändå rätt romantiskt i det hela, hur konstigt det än låter 🙂

image

Jag har inte tvättat håret sedan i söndags. Tack och lov för att jag har Long Lasting-serien (håller håret nytvättat länge) från LCC och torrschampot. Lacket börjar också skava men det är så det får vara!

 1. Sanne skriver:

  I love your nailpolish. Which brand is it and what color? Much love, Sanne

 2. Lina skriver:

  Bella du är super vacker osminkad!

 3. Anki skriver:

  Vacker, vacker, vacker!

 4. malin skriver:

  Från en tvåbarnsmamma till en annan :
  Håret faller av, Duscha är en lyx, spya är namnet på din nya parfym och som grädde på moset så hoppas man att tajtsen, som är det enda som passar, är tillräckligt rena för åtminstone en dag till 🙂

 5. kj skriver:

  Blir håret nytvättat länge eller känns det bara så? Antar det senare….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..