Icke-gravid-lyx

Under hela min graviditet så längtade jag efter mögelost. Därför känns det så lyxigt att ha tillgång till charkdisken nu för min del. Ikväll blev det just charkisar till middag, en rinnig brie, saint agur, en annan blåmögelost, gruyere, tryffelsalami, picksalami och pata negra. Bästa skinkan. Till det såg vi svenska filmen Micke & Veronica, alldeles lagom film just nu när man får varva koncentrationen på amning och film samtidigt. Den var mysig. Nu blir det läggdags!

image

 

  1. Jenny skriver:

    Vecka 35 idag, det betyder att det är Max 5 veckor kvar tills jag får smaka ost och charkuterier igen. Är grön av avund just nu ?

  2. Lina skriver:

    Det ser jättegott ut, älskar plockmat och brukar äta det säkert en gång i veckan eftersom det också är smidigt att ha som middag när man kommer hem efter en lång dag och inte orkar ställa sig och laga mat =)

  3. Ååååh känner den älskade äckliga stanken via mobilen!! <3 får själv vänta 5 månader tills jag hugger tag i sånt där 🙂

  4. Jag åt blåmögelost redan på BB, kunde inte vänta ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..