Genom åren hos TV4

TV4 har satt ihop några klipp från min medverkan genom åren, ta en titt ovan! :- ) 

 1. Anna skriver:

  Hej! Kollade klippet och såg bilder på Christian då Gillis föddes. Hur är det med honom nu? Kommer han få flytta tillbaka hem 🙂 sååå inspirerande blogg!

 2. Ina skriver:

  Underbar!!!!

 3. Louise skriver:

  gud vilken underbar sammansatt video med massa bra klipp! Du är helt underbar och stark och duktig! Vilka vackra bilder på dig och på dig med Gillis o Fredrik och även när du var i soffan/stolen! Helt sjukt att du blev kallad så vidriga saker o slagen med boll etc. över acne! Nästan alla jag känner har åtminstone lite finnar o många mkt o jag lite i bland o skulle aldrig kalla någon sånt o har aldrig hört nån annan göra det! Dessutom var det helt sjukt med våldtäktshoten, mordhoten, avföringen o sperman skickade! Du kan känna dig stolt och nöjd (som du är förstår jag) över alla framgångar för du är så vacker o har två underbara friska barn, underbar man o bor fint o är framgångsrik o har vänner o läsare som älskar dig! Tusen kramar på dig! Skulle älska att få ett svar! Du är en av få bloggar jag läser slaviskt! Lycka till med allt o NJUT! <333

 4. Wow! Du är en sån inspiration & förebild. Du är grym! Du verkar vara en fantastisk person. You go!!! Kram

 5. Jonna skriver:

  Wow !
  Du inspirerar mig otroligt mycket!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..