Balkongmöblerna

Äntligen har vi nya utemöbler! Vi hade liksom som en ”solbänk” tidigare. Den var fin men inte så praktisk. Jag vill kunna vara ute hela familjen och rymmas. Spela spel, dricka väldigt mycket kaffé i solen under min mammaledighet när lilltjejen, äta middag ihop på kvällen och dricka vin i sommar med vännerna när barnen somnat. Vi har sol från lunch till solnedgång så det är väldigt härligt.

IMG_5432

Vi bor högst upp i en hörnlägenhet så vårt hem är väldigt ljust. Nu är ena hörnan på balkongen kaos med gamla blommor och onödiga saker, ska ta tag i det när vi hinner. Dock blir det nog bara blommor och kanske en liten möbel men inte så mycket mer, det är skönt att kunna rulla ut vagnen. Det gjorde jag när jag var hemma med Gillis.

IMG_5431

Så här såg det ut när vi tog bort gamla möblerna. Jag avskyr egentligen den gula färgen men jag tror inte att man kan göra något åt det? Allt måste väl se likadant ut i en bostadsrättsförening?

Skärmavbild 2015-04-11 kl. 11.13.39

.. Och såhär blev det med möbelgruppen! Vi beställde den från www.trademax.se. Vi hade lite krångel med DHL när den skulle levereras men tillslut fick vi allt uppburit till lägenheten. Jag hade omöjligt kunnat få med mig allt hem. Det är de som är så bra med att beställa på nätet med hemleverans.

IMG_5430

Vi invigde möblerna igår i solen! Odd drack sitt egna bubbel från Dui Padri (på systemet nästa fredag). Jag fick en Sanpellegrino orange  (favvodrycken just nu) och Gillis vatten och päronbitar. Tror att balkongen kommer bli supermysig när vi städat undan resten, fått dit lite blommor och en markis att kunna dra ut när man vill vara i skuggan. Förra sommaren var ju galet varm.

 1. Jag är ingen expert på det här med regler kring en borättsförening, men nog tror jag väl att ni får måla om insidan av balkongen? Jag tänker att det väl skall se enhetligt ut på utsidan, men det där är ju på insidan och ingen kommer se det förutom ni? Kan ju vara värt att kolla upp. 🙂

  1. Bra tips! Mät höjden och bredden på balkongsträcket; åk till Ikea och köp bambujalusiner—bara fästa med lite ståltråd -syns inte–och detta håller i ur och skur; även under vintern–vips! Så har man ett uterum!

 2. Inbärning är ett extra tillval och ingår inte i standarduppdraget hos någon transportör men kan enkelt beställas vid bokningen av transporten. Detta bör företaget du köpte möblerna hos upplysa om! Ha de gott i solen med era nya möbler:)

   1. Min son köpte en 180 säng från trademax…..dom ringde honom och dumpade den på parkeringen. Ca 300 m att få den till lägenhetsdörren….bedrövligt! Så bor du i lägenhet så inte säkert att dom levererar till dörr….värt att kolla upp isåfall först.

     1. Uppdraget Trademax köper av transportfirman är standard och det är till tomtgräns men inbärning går att få som tillval om Trademax bokar det!// Catharina

 3. Traditionell, liten, gammaldags balkong utan glas. Känns inte barnvänlig alls. Bara att Gillis ställer sig upp där i soffan eller stolen innebär livsfara.

  1. Vad tänker du att dom ska göra, trolla fram en ny balkong som är inglasad? Dessutom så öppnar man ju upp glaset när det är varmt.
   Hålla koll på ungen om man är ute på balkongen verkar vettigt, sånt man gör när man har barn – håller koll.

  2. Finns ju många situationer som innebär livsfara för ett barn, tex: promenad vid trafikerad väg, åka och bada vid havet, trilla ner för en trappa etc etc. Och just vid sådana tillfällen har man STENKOLL på sitt barn. Tvivlar på att det ens är någon förälder som lämnar sitt barn på en balkong ensam?! Ska man leva ”barnvänligt” får det väll vara i ett tomt rum utan eluttag, där barnet inte kan trilla på något/sätta något i halsen/få ström i sig etc. Lever du så med ditt barn, om du har något? Låter rätt trist!

 4. Fint! Ett tips är att du sätter upp vindskydd i tyg på insidan som täcker det gula, det gjorde min syster på sin balkong och det blev jättefint och mysigt! Fint med bambu också 🙂 Så länge det sitter på insidan kan ju inte föreningen ha något emot det då det inte syns utifrån!

  1. det där var ett bra förslag!! nej precis bosadsrättföreningen borde inte kunna ha en åsikt om man bara kan ta ner det när som helst.. sen kan man ju välja färger hur som…

 5. Spänn fast ett fint tyg på insidan så har ni inte gjort något permanent med balkongen (ifall man nu inte får det i bostadsrätter).

 6. Om du inte gillar den gula färgen kanske ni kan snickra ihop /köpa vita bräder som ni bara fäster för. Så ser det ut som ni har vit trä fasad istället för det ni har nu 🙂

 7. Hej! Ett tips för att slippa den gula färgen på balkongen (åtminstone sett inifrån) är att beställa ett måttsytt balkongskydd i valfri tygfärg för att täcka delar av/hela balkongen. Det ger dessutom bra vindskydd och insynsskydd 🙂 Finns att köpa hos de flesta markis/persiennfirmor. Hälsn./E

 8. Det såg väldigt trångt ut.
  Hur tar man sig ens fram till soff-delen liksom?
  Alldeles för stort möblemang för en så liten balkong.
  Är det din inredningsexpert som rått dig till att köpa dessa möbler…?

  Och från Trademax… du som klagar på IKEA-kvalitet borde ju inte gilla Trademax minst sagt tvivelaktiga kvalitet… billighetsgrejer brukar du ju hata. Fick ni grejerna gratis mot reklamen som du gör i inlägget? Har svårt att tro att du skulle lägga egna pengar på budget-skit från TM.

  1. Jag har hört bra om deras möbler plus leverans så vi körde dom. Tycker att det är svårt att hitta rätt utemöbler, letade förra året men hittade inget som vi gillade i rätt prisklass

   1. Fast de flesta möbelföretag, och framför allt då internetbaserade, har väl ändå hemkörning? 😀

    Fast nä, det här var inte bra reklam för er inredare.

    1. Jag kan inte tänka mig att inredaren har varit inblandat i detta valet. Möblerna är alldeles för stora för den lilla balkongen. Men man kanske kan sätta en av fåtöljerna i hörnan på den andra sidan. Då tar man ju ändå sig fram till soffan. och ni är ju oftast bara två vuxna så då är det väl ok ändå.

    2. tycker inte resten av inredningen är så häpnadsväckande heller.. så den inredaren hade inte fått jobb hos mig.. och håller med om att det ser verkligen trångt o livsfarligt ut, tar inte många sekunder innan en liten klättrat upp i den soffan.. så man kan hoppas att inte inredaren tipsat dem, men ”gratis är gott” iofs om det är så……..

     1. Man inreder väl förman hur man vill? Hur orkar ni sitta o gnälla på hur andra har det 🙂 så tråkigt beteende

     2. Man inreder väl förfan hur man vill? Hur orkar ni sitta o gnälla på hur andra har det 🙂 så tråkigt beteende

     3. Ja, man inreder som man vill. Men anlitar man en inredare så hoppas man väl ändå att denna kan sitt jobb, och i det här fallet tycker många att hon inte har gjort det……..

     4. Så länge BB och Odd är nöjda så har hon gjort ett bra jobb!
      Vad ni tycker är helt ointressant ur den aspekten, det är inte ni som har anlitat henne.

   2. Vi köpte våra utemöbler från Trademax också. Bra service fick vi så förstår inte vad folk klagar på. Våra möbler har vi haft ett par år och där är absolut inget fel på dom.
    Fint det blev

  2. Jag igen tyckte det var smart med stora möbler som tar upp hela balkongen. Oftast fegar man ut för man tänker att det blir för trångt. Men hur mycket använder man en stadsbalkong till egentligen förutom att just sitta och mysa? Man får väl klättra lite, helt ok lösning för att få sitta bekvämt tycker jag.

 9. Supersnygga utemöbler! Om du inte gillar det gula kan du sätta upp ett insynsskydd eller ett vattentåligt tyg som går att ta ner när ni flyttar. x

 10. Om du inte vill se det den tråkiga gula färgen från insidan av balkongen så kan man hänga dit ett snyggt tyg som man sedan hänger eller nyter fast i balkongen, tröttnar man sedan på det tyget så är det ju bara att byta till ett annat 😀

 11. Jag gillade den gula nyansen på staketet. Jag skulle ha ”jobbat med vad man har”, och inrett utifrån de färger som är på golv staket. Alltså åt det beige, bruna hållet med detaljer av gul och nån annan färg. Tycker möbelgruppen passar bra till! Er inredningstjej kan säkert ge er massa bra tips så det blir superfint! 🙂

  1. Vem som helst kan få sin dryck in i systemets utbud, tänk på alla microbryggerier det inns runt om i Sverige som får sina produkter sålda på systemet. Gäller bara att kunna visa varför just din produkt är rätt.

 12. Va fint!
  Nej man får inte måla om på balkongen tyvärr men ni kan köpa tyg som tål att vara ute i både sol och regn och spänna upp så det gula inte syns. Blir både snyggt och lite mer hemtrevligt 🙂
  //Helena

 13. Har en vän som klädde insidan av balkongräcket med ett (vattentåligt?) tyg, det blev jättesnyggt! Tips för att få bort den gula färgen utan att göra någon större inverkan på räcket.

 14. Hej, va mysigt!:)
  Du kan kanske sätta upp ett tyg på insidan av balkongen så slipper nu se det gula tråkiga och det blir lite mer ombonat och mysigt :).

 15. Gäller det även att insidan måste se likadan ut? Annars kan ni ju sätta upp något, jag har sett både trä och tyg som blivit riktigt snyggt.

 16. Tips! Bambu/rotting vikvägg eller rullgardin ni fäller ner helt jättemysigt och täcker för balkongplåten. Ha någon ljuslykta i ett hörn och någon stor växt räcker det. Solcells ljusslingor är jättefina med?? vikvägg finns i rotting på ikea vet jag.

 17. I can not help being scared of what could happens if your son was let alone on the balcony, he just has to climb on the sofa and catastrophy can happen…
  We also have small children and a balcony, but no furnitures , just big pillows to sit on the floor, it is very cozy, and muuuuuuch safer.

   1. Mycket lätt hänt i ett obevakat ögonblick en varm sommardag när balkongen står öppen och Bella måste t ex ta hand om bebisen som just kräkts eller så….

    1. Det går ju faktiskt att bara sätta en grind iför dörren så Gillis inte kommer ut själv om Bella måste gå in till bebisen.

 18. Ser jätte mysigt ut. Tror du kan ändra färg om du vill, min far kan i sin bostadsrätt, men hör med din förening först.

 19. isabella! Det finns balkongskydd man kan sätta på insidan, både i plast & i tyg för att dölja räcket. Vi hade en ful grön insida på vår förra balkong som vi satte balkongskydd på! ?

 20. Tips! Bambu/rotting vikvägg eller rullgardin ni fäller ner helt jättemysigt och täcker för balkongplåten. Ha någon ljuslykta i ett hörn och någon stor växt räcker det. Solcells ljusslingor är jättefina med?? vikvägg finns i rotting på ikea vet jag. Typ i hörnen alltså kortsidorna hade jag tagit större vikväggar för att de inte skulle kännas så naket. Ev hade det räckt för att ta bort fokus från plåten.?

 21. Du kan sätta upp ett grovt tyg som tål att ha utomhus.. De har jag gjort på min balkong, blev super fint!!!
  Hoppas bebis kommer snart!! Lycka till!:)

 22. tips: om ni tänker sätta upp en markis måste ni stämma av det med bostadsrättsföreningens styrelse så att det är ok. Trist att behöva ta ner en dyr markis om det inte skulle vara tillåtet.

 23. Hej! Kolla med föreningen angående den gula färgen 🙂 dessutom bör du även prata med föreningen angående markisen, det ändrar utseendet ”utifrån” och därför är det bra om du pratar med dem om det. Tex så säger vissa brf:er ja till markiser, men endast i en viss färg för att det ska vara enhetligt 😉 kram

 24. Det är nog olika i alla bostadsrättsföreningar. Vi fick måla om vår insida till vit och det fick min pappa där han bor också 🙂 fråga din förening! Det blir större skillnad än va man tror.
  Ha en trevlig helg 🙂

 25. För dina läsare avråder jag starkt från att köpa något från trademax.

  Jag köpte en soffa därifrån i höstas. Frågade dem innan köpet om man kunde beställa uppbärning med hemleveransen vilket de bestämt sa att det kan man inte. Då insåg jag att jag inte kan handla från dem, behöver uppbärning. Men de löste det genom att jag skulle få hämta soffan i deras butik i Danderyd ett specifikt datum när min familj skulle vara hos mig och kunde hjälpa mig med inbärning. Berättade för trademax en månad innan vilket datum som jag skulle hämta den.

  Vad händer? Det datumet har soffan inte kommit till dem och de vägrar bära ansvaret och vägrar bekosta hemkörning med uppbärning till mig. De kan inte ens tänka sig att dela den kostnaden med mig. Fick ett mycket oproffsigt bemötande i deras butik där de skyllde på allt på mig och att det var mitt problem.

  Efter över en vecka av mailkonversation och ingen vilja till att lösa situationen från deras sida hävde jag till slut köpet. Har aldrig varit så besviken, ledsen och arg på en butik som jag var på trademax. Sämsta servicen någonsin.

  Kommer aldrig någonsin köpa något från dem igen och kommer fortsätta berätta min historia så att ingen ska råka ut för deras urusla service igen.

  1. Om man googlar på trademax och missnöjda köpare så kommer det upp måååånga klagomål såsom bla.soffor som går sönder och sängar tex.

 26. När vi bodde i lägenhet målade jag insidan av vår balkong vit. Sedan la vi trägolv i en mörkbrun färg, supersnyggt!

 27. Vinet heter väl DuE Padri, eller hur?!
  Undrar verkligen varför han valde att sluta på ett fast jobb (ok, Adecco är inget företag där jag hade velat jobba överhuvudtaget! Men….det är ju min personliga åsikt.) för att lansera ett vin som han inte ens har nån personlig relation till förutom att det lär smaka ”annorlunda” och han sätter sin inte särskilt originella etikett på flaskorna. Jag önskar honom lycka till men tror inte alls på konceptet för det känns inte spännande eller annorlunda förutom att det är ”blondinbellas man som vill sälja vin nu”.

  1. Romy varför skriver du att du önskar honom lycka till efter din spottloska till kommentar?
   Känner du Odd? Har du jobbat på Adecco? Vad vet du om ”hans personliga relation” till vinet?
   Tror att det är viktigare att han och dom han jobbar tillsammans med, ”tror på konceptet” än att du gör det, kära solstråle!

 28. Ser verkligen superfint ut men tänk verkligen på det här med barnen, det tar inte många sekunder för de att ta sig upp på möblerna och trilla över räcket. Men superfint som sagt.

 29. Jag förstår inte varför folk som bara är negativa och dryga ska kommentera eller ens läsa din blogg. Kommer de hit bara för att störa sig på dig och ditt liv? Vilka tråkiga liv de måste ha själva ?.

  Det kommer nog bli supermysigt när det är klart! Jag ser fram emot att fixa våran balkongen som det bara har legat en massa bråte på då vi renoverar lite, men det är snart klart! Vill ha en riktigt mysig balkongen där vi kan hänga mycket på sommarkvällarna. Väntar också en liten tjej i början av juli :). Tycker det är superspännande att kika in här ibland nu när din bebis kommer när som helst.?

  1. Fyfan vad less jag är på såna kommentarer! Man KAN dricka vin och amma. Man kan vara stupfull och amma om man hade velat det. Inte jättebra att handskas med ett litet barn när man är full dock men man kan fortfarande amma.

  2. Det går alldeles utmärkt att dricka vin och amma, dvs barnen får inte i sig alkohol om det var det du syftade på.
   Däremot ska man ju så klart inte hantera barn om man har druckit för mycket, men det är ju en helt annan femma…

   1. ALLT som mamman äter och dricker går ut i bröstmjölken! INGEN mängd alkohol är ok för ett litet barn. Varför inte ta det säkra före det osäkra och avstå från alkohol under den korta tid man ammar? Men nej, Bella är alldeles för egoistisk för det!

    1. Nej, allt som mamman äter och dricker går inte ut i bröstmjölken. En ammande kvinna kan lätt ta något glas vin utan att hon är det minsta egoistisk. Men det visste du nog redan. Du ville bara provocera lite, eller hur?!

    2. Det som går över i bröstmjälk är samma promillehalt som du har i blodet, dvs barnet blir inte mer påverkad av det än du blir av att käka en likörpralin. MVH Emma, läkare

     1. Visst är det så.. men jag tänker så här: Om jag skulle ta en liten tesked med vin och hälla ner i min bäbis mun – så kommer ju inte de bli mer påverkade än det vi blir av att käka en likörpralin, typ?

      Men jag skulle aldrig någonsin hälla ner alkohol direkt i min bäbis, även om det så bara vore ett kryddmått utav vin, så varför skulle jag då låta det gå över från bröstmjölken till mitt barn?

  3. Det är stor skillnad på att dricka och supa. Att dricka ett glas eller två gör inte bröstmjölken till någon vidare rusdryck för bebisen.

  4. En kan faktiskt dricka alkohol och amma samtidigt utan att bebis påverkas negativt, är en försumbar alkoholhalt som förs över i bröstmjölken och en behöver vara extremt påverkad för att det ska påverka bebis. Anledningen till att en rekommenderas att avstå från alkohol beror inte på amningen utan på att en inte ska ta hand om bebis/barn när en själv är påverkad.

  5. Bröstmjölken har inte högre alkoholkoncentration än vad du har i blodet, vilket rör sig om promille och inte procent som i en alkoholhaltig dryck. Även om du är riktigt berusad (3-4 promille) så skulle bröstmjölken innehålla mindre alkoholhalt än en tallrik filmjölk… Sen är det ju naturligtvis så att man tappar omdöme och inte bör ta hand om en bebis när man är berusad. Men angående bröstmjölken så har det absolut ingen betydelse.

 30. ett råd sätt upp blommlådor där du har soffan,ser jätteläskigt ut om gillis snabbt får för sig att gå upp där.tack för en fin blogg och spännande att snart få goda nyheter om din bebis

 31. Där kommer ni att få många mysiga stunder under sommaren. Är det möjligt att göra någon förhöjning av räcket? Kanske en invändig panel som både täcker det gula och gör balkongen lite säkrare.

 32. Hej! Jag vill tipsa dig om att klä insidan av balkongen med tyg! Jag hade det när jag bodde i lägenhet och har även hjälpt vänner att göra det! Det blir ombonat och fint! Kan skicka en bild för att visa om du vill se!
  Lycka till m balkong o barn!

 33. Gör som jag gjort och kör på en både billig och okej lösning för balkongen, köp IKEAs vita balkongvindskydd (129kr st) och fäst invändigt för att täcka för det gula. Kan nog funka skitbra rent ut sagt 😀 Kram!

 34. Vi ber om ursäkt för att det blev fel med första DHL leveransen men skönt att det löste sig andra gången. Jag var noga med att boka inbärningen i fredags så allt blev rätt 🙂

 35. Ser att du redan fått mitt bästa tips som var tyg på insidan; hade sytt små snören som går att nyta runt ”pinnarna” på balkongen om du förstår hur jag menar. Ta någon kraftigare väv i ljus färg som inte blir solblekt, kanske markisväv tål utomhusväder bäst? Vill även ge dig en eloge för att du pallar alla negativa kommentarer som skrivs och skrivits här genom åren. Du lägger upp en bild på balkongen och genast så är det några som ska påpeka varför du valt ”fel” möbler. Men så finns det nog en anledning till att du varit så framgångsrik och de har tid att sitta och spy galla i en främmande människas blogg 😉 Lycka till med nya tillskottet och hoppas att ni blir nöjda med de möbler ni valt till er balkong! 🙂

 36. Jag har följt din blogg ett tag och nyligen börjat klicka mig in på kommentarerna ibland. MEN! Jag blir så trött och ledsen över vissa kommentarer du får. Känslan är att vissa bara vill trycka ner dig, de kommer anmärka på vad det än må vara som går att göra en höna av. Som att du skulle lämna Gillis ensam i närheten av balkongen eller ens släppa fokus från honom där ute?! Eller att dina möbler är fula. Du är snål. Du har dålig smak. Du är en snobb. Du har inrett fel. För mycket. För stort. Fel fel fel.

  Ett trevligt inlägg om nya balkongmöbler förvandlas till ett forum för hat, avundsjuka och kritik. För det är ju avundsjuka det handlar om. Jag vet att du säger att du är duktig på att inte ta åt dig men det gör mig ändå ledsen att människor bränner så mycket energi och tid på att trycka ner varandra. Att tjejer gör det. Mot varandra. Kan vi inte komma längre än så?

  Du är en bra förebild, jag gillar verkligen din blogg och ditt budskap, som bara blir bättre för varje år!

  1. Avundsjuk på möbler från trademax….sämre kvalitet än Rusta och ÖB…goggla konsumenternas betug om dom..Tips!!!

 37. Ååh, va mysigt!
  Vad gör ni när det regnar? Bär ni in de och låter möblerna stå inne eller låter ni de bli blöta?
  Mvh en tjej som inte vet om sånt?hehe

 38. Jag klockade min yngsta dotter när hon, 1 år gammal, tog sig på egen hand från golvet, via soffan upp till stående på fönsterbrädan 1meter upp. Det tog 30 sekunder! En riktig klättergalen vilding 🙂
  Gäller att ha lugna barn med en sådan balkong/möblering…

 39. Jag håller med; tyg på insidan av räcket blir superduper! Mycket mer ombonat! Å lätt att fixa!! Tygbit, ev fållad, med nypor å krokar på balkongräcket!
  Mitt tips är ätbara grejjer i krukor. Smultron, vinbär, örter, tomater, å framförallt Sockerärtor!!! Mina tre små har älskat det!!

 40. Kul att ni trivs och det blev fint på balkongen!! Är själv höjdrädd så jag hade ej klart vara där tyvärr. Jag skulle vara livrädd att mina barn skulle trilla ut… Jag förstår absolut att ni har koll på sådant. Barn kan vara väldigt snabba att springa iväg o.s.v. Allt gott!!

 41. Trademax? Really? Här snackar vi billighetsprylar med riktigt låg kvalitet.
  Jag trodde ni bara köpte kvalitetsgrejer av lyxigare slag till ert hem. Du har ju klagat så mkt på budgetgrejer typ ikea osv, och tjatat om att en economista bara köper kvalitet.

 42. Stort möbelföretag (trademax) = många kunder = mycket möbler som går ut = större risk för fler missnöjda (och nöjda) kunder. Tråkigt att det är de missnöjda kunderna som hörs mest. Det man bör veta är ju att trademax inte heller levererar möblerna själv utan det är DHL som anvsvarar för det. Har själv varit jättenöjd med mina köp hos Trademax, bra möbler till bra priser & kunnig personal med hög service.

 43. Trademax är inte att rekommendera om man är ute efter hållbarhet. Min matsalsmöbel var trasig när den kom, det var fel skruvar till möbeln och efter 2 månader gick den sönder ännu mer på ett märkligt sätt. Ingen kvalité på grejerna. Hemsidan ser så bra ut men skräpet dom säljer och så dom som jobbar där är katastrof.
  Jag avråder alla att handla där.

  Balkongskydd är jättebra föresten!

 44. Alltså hur tänker ni?!?!
  Fullständigt livsfarlig möblering på en balkong högt upp när man har småbarn som gillar att klättra
  Ryser när jag ser soffan och fåtöljen närmast räcket. Behövs inte många sekunder i ett öbevakat ögonblick för att en katastrof ska ske
  Är så inte värt det, för att få sippa vin där

  1. Håller med. Det var min första tanke.. Även om man håller koll så händer ändå olyckor. Hoppas att den där balkongdörren aldrig kommer stå öppen för vädring. Eller det räcker med att ha den olåst så kan en olycka ske. Barn är snabba..

 45. Spänn upp ett tyg (förslagsvis samma som det ni väljer till markisen?). Om inte på utsidan, varför inte på insidan? Klagar någon så är det bara att ta ner tyget igen, ingen skada skedd.

 46. Snälla du, skriv ett nytt inlägg om att ni visst har tänkt ut på att den möbleringen är riskfylld för gillis…att ni vet och har en lösning eller något för detta är ju big NO NO! Ni som attackerar de som klagar på detta kan inte ha någon aning om hur rörliga barnen i dem åldrarna och hur illa det kan gå … Ja även tom om man har koll hela tiden.. Man är bara människa! Allt kan hända!!! Och skulle det hända någonting just i detta fall så har ni bara er själva att skylla på något som ni skulle kunna ha hindrat.

 47. Kolla upp vad som gäller eran bostadsrätt. Har ni köpt lägenheten så ska det inte vara några problem om ni vill ändra balkongens färg, ni kanske kan anlita en bra och seriös målarfirma så det blir ett bra jobb ☺ Lycka till och hoppas lilltjejen kommer ut snart så hon får träffa er och storebror ? Hoppas ni får en fin kväll, Kram Madelene

 48. PANIK ! är min fästa tanke med dem där möblerna och gillis. Alla med barn vet hur snabbt de går med en ett/tvååring. Man vänder sig om i två sek och ungen är på påväg ut fr ballkongen. Snälla sätt upp skydd eller flytta möblerna!!!

 49. Hej!

  Jag såg att du ville ändra insidan på balkongen men visste inte om du fick för bostadsföreningen. Jag har ett jättesmart sätt att lyckas med det utan att ändra utsidan av plåten! Visar också gärna före/efter bilder.

  Hör av dig till min mail för mer info!

  Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..