ANNONS

Test av barnmat!

/

Det blev en tidig middag för oss alla idag, vi var så hungriga. Oftast brukar Odd laga något som Gillis också kan äta (det är jag som önskar pytt i pappa, korvstroganoff och enkla husmanskost-rätter, finns inget godare). Men idag åt vi en stark pastarätt så då passade det bra att låta Gillis få testa den frysta barnmaten som jag fick på en presslunch förra veckan från ChildFoodFactory. Det är eko-mat för barn, utan tillsatser och görs i Skåne. Man stoppar förpackningen i micron på tre minuter och så är det klart. Det är ingen vanlig mjuk plastförpackning utan görs i krita, ett giftfritt material.

IMG_5145

IMG_5144

Betyg? Potatismosen var helt klart favoriten och slank ner direkt. På plats nummer två så kom nötfärsen (den smakade som en köttfärssås). Nästan halva moroten gled ner men ingen katrinplommon. För att vara Gillis är det här ett väldigt bra betyg. Han vägrar burkmat och vissa av Odds rätter går ner. Skulle Gillis få välja vad han skulle äta varje dag så skulle det vara grillkorv, ost i alla dess former och tomat. Han kan leva på det. Så om Odds rätter kommer på första plats så slog det här burkmat alla gånger. Jag tror att han tyckte att det var roligt att äta när allt var uppdelat i olika smaker. Nästa gång ska vi dock testa de andra smakerna, då är det blåbär, hallon eller jordgubb till efterrätt.

ChildFoodFactorys mat görs för 6-12 mån och 12-24 mån. Jag tror att användning främst är för sex månader och uppåt men jag kommer definitivt att ha ett gäng i frysen dom dagar det kör ihop sig!

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00