ANNONS
/

Jag fick en kommentar häromdagen om att jag borde smörja in mig med brun utan sol. Ja jag vet att jag är blek men jag gillar att se ut som jag är. Jag är väldigt ljus och jag tycker att det är fint. Jag skulle aldrig över min döda kropp lägga mig i ett solarium, pressa i solen under en solsemester eller kladda med brun utan sol. Dessutom är jag så känslig i min hy att jag reagerar på varenda brun-produkt och helt ärligt .. Hur fint blir det? Jag har gjort dom missarna tidigare i mitt liv (kolla här om ni vill skratta!). Så fort solen tittar fram rejält i vår så kör jag solskydd fram till i höst.

Men nu till gravidteten … *Trumvirvel* jag är ju faktiskt i vecka 38!

IMG_5134

Viktigt att smörja magen! Använder min egna Grow & Glow varje dag. 

Men går över till vecka 39 redan imorgon. Magen fortsätter att växa. Nu tror jag dock att jag inte bli så mycket större. Bebisen är rätt klar där inne. Stora grejen nu är att jag känner mig tung i kroppen. Att gå och lägga sig i sängen, sätta sig i bilen eller i soffan är ett projekt varje gång. I soffan så böjer jag på mig och sedan släpper jag allt och hoppas på att jag landar bra. Det är som att ha en stor overall på sig och det är trögt att göra rörelser. När jag ska plocka upp Gillis leksaker på kvällen så använder jag sopkvasten och sopar upp allt och sedan lägger det i hans lådor.

IMG_5140

Vad mer? Jo jag börjar känna att jag har kommit in i min förlossningsbubbla. Det är rätt vanligt sådär två veckor innan det är dags. Världen hamnar liksom lite diffust i bakgrunden och jag är inne i min egen värld. Jag tycker att det är härligt för jag känner inte av ADHD:n lika mycket. Hjärnan är på slowmotion och alla tusen ljud som jag brukar snappa upp är inte lika höga längre. Det är som att jag jämt har öronproppar på mig och är lite nyvaken. Jag skulle inte längre fungera i superkreativa möten så det är nog bra att jag inte är på plats på jobbet. Jag hade mest varit intresserad av bullarna.

Ja ja.. Nu räknar vi ner! Jag ser fram emot den dagen då jag postar ett inlägg om att vi är på väg !

87
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00