ANNONS

Jag är …

/

… Mammaledig! Gud vad konstigt det känns. Det är som att jag smiter från allt. Typ att jag har sjukanmält mig. Men jag går ju faktiskt in i vecka 39 i övermorgon så det är på tiden att jag faktiskt hänger hemma och vilar och väntar in förlossningen som kan ske vilken dag som helst. Egentligen är jag pigg och fylld av energi, varenda gravidkrämpa är som bortblåst. Men jag vet om att jag måste ta ett steg tillbaka och komma ner i varv, det kommer underlätta förlossningen.

Under morgonen så har jag lämnat Gillis på förskolan (ja han får vara där några timmar om dagen nu, det är bra för oss båda), Odd har åkt iväg för att operera knät. Han har simmat väldigt mycket i sitt liv och fått problem med dom. Strax kommer Dinah över som gör gravidmassage hemma hos gravida. Himla bra idé och perfekt start på mammaledigheten. Därefter ska jag förbi min barnmorska och titta till bebisen och alla värden. Sedan hämta Gullis igen efter mellis. Lagom måndag!

Bild 2015-03-30 kl. 09.02

Jag älskar LCC:s hårinpackning The Cure, herregud så blankt och mjukt håret blir 

61
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00