GVFV & V.38

Nya avsnitt från Gravid Vecka för Vecka är äntligen här! I mitt avsnitt pratar jag om sista jobbveckan och i Odds avsnitt tycker han att allt är lite för bra just nu.. Hur länge jobbade du innan du gick på mammaledighet? Kände du att tiden var lagom/för kort/för lång? 

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=rIL0ohZ_80Y” height=”340″]

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=NyE7rNR-tlQ” height=”340″]

 1. Isa skriver:

  Fick sluta jobba vecka 28 pga foglossning och risk för att föda för tidigt. Dessutom funkar det inte att jobba i restaurang med att böja, vrida, lyfta tungt, stressa, stå alla timmar, äta oregelbundet utan raster osv. Sen fick jag ryggskott nyligen i 14 dagar så det plus höggravid var inte kul. Nu är jag sjukskriven fram till förlossningen. Har förvärkar nu i vecka 36 så jag tror det inte dröjer länge tills min tjej tittar ut.

 2. Ingela skriver:

  Ni är så naturliga och fina!!

 3. Gick en månad innan BF men de var julhelg så de flesta var ju öeeig

 4. Jag gick hem i v.31 och i v.33 ville sonen ut, det blev sjukhus ca.en vecka innan födseln och neonatalavdelningen 2 veckor efter och sedan hemsjukvård ett tag. Men allt har gått superbra!

 5. Elin skriver:

  Jag tror att deras dotter kommer heta Soraya:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..