Spelningen

Det är så himla spännande att följa Odd’s resa till Mello, man ser verkligen att han blir bara bättre och bättre för varje nytt avsnitt som släpps. I veckans sista avsnitt får se ni Odd’s första framträdande och ett smakprov på riktiga låten.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=90fHtwC9Jso&feature=youtu.be” height=”340″]

 1. Modigt av Odd men om jag får vara ärlig så har han ingen bra sångröst tyvärr.. Ganska så falskt och tondövt hehe, men kanske blir bättre om han övar mer… Det är bara att inse att alla inte kan sjunga och det är inget fel med det 🙂 Man har andra talanger!

 2. Du vet väl Bella, att inte Odd sjunger här påriktigt? Eller ja, han piper i bakgrunden, men resten spelas från en skiva som är autotunad och i chorusen är det inte Odd som sjunger alls, inte hans röst.

  Vet inte riktigt vem han försöker bullshitta… Trodde han skulle _seriöst_ sjunga live men vad förväntade jag mig..

 3. Han e så fin din Odd isabella! Heja heja! Så modigt! Spännande att följa utvecklingen!

  Hoppas inte ni läser alla bittra människor kommentarer!

  KÄRLEK!!?

 4. Haha, jag dööör…. vad grym han är! Detta borde fler få testa! Fantastikt roligt att han bjuder på detta!

  Lycka till Odd!!

 5. Lo skriver:

  Btw detta påminner så mkt om Rebecka Black och hennes Friday. Rik unge som fick en musikvideo och en låt av hennes föräldrar för att de hade pengar. Ingen talang. Ingen bra röst. Ingenting. Hon bara ville. Samma med Odd. Verkligen pinsamt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..