En smet, tack

Söndag! Vi har inte gjort så mycket idag, varit runt på lite ärenden men annars så är det så himla mysigt att vara hemma allihopa när det ösregnar ute. Är dock så himla baksugen så jag får se om jag pallrar mig ner till ICA för att handla ingredienser till kladdkaka (bara äggen saknas), eller bara kladdkakesmet räcker. Är så sugen på en bunke med smet. Det går inte tröttna på det.

IMG_5080
FullSizeRender-11

Topp Lindex, mammajeans H&M så Flattered på fötterna.

Just det, måste fota mage nu när jag är i vecka 38. Har missat det 🙂

 1. Du, eller ni läsare, med livserfarenhet, snälla hjälp mig.

  Jag blev beroende av min pojkvän och vi var tillsammans varje dag i åtta månader. Igår då han kom hem till mig sade han att han inte orkade mer och efter många timmars gråtande och pratande så ska vi nu ha en en veckas paus och ha lite distans från varandra och sedan se på söndag hur vi (han) känner.

  Han har det väldigt tufft i livet, har mått dåligt många år och har en alkoholiserad pappa. Han säger att han måste jobba på sig själv, medan jag tycker att man visst kan vara ihop och hitta sig själv på samma gång.

  Jag kan tala om det här med två personer i hela välden, resten litar jag inte på. Han är mitt allt, min lycka och är så beroende av honom och jag vill inte leva ett liv utan honom. Även fast jag är ung, 18 år, och vi inte var ihop i mer än 8 månader, så tar det så otroligt ont.

  Igår tog jag 30 värktabletter och satt på akuten hela kvällen. Första och sista gången det händer, men tanken är kvar; jag vill inte leva ett liv utan honom. Livet är meningslöst utan honom.

  Hur ska jag få honom att älska mig igen, på samma sätt som för några dagar sedan?

 2. Javel. skriver:

  Jag tänker inte fråga något om ägg!

  LIGGER DET TOA PAPPER I HYLLAN ELLER SER JAG FEL? 😀 om ja, varför? 😀

  1. samba skriver:

   Nu tänker jag komma med en liten överraskning till dig Javel, ärligt talat, Dom har lagt pappret där, och varför, har du inte med att göra!

 3. Mia skriver:

  Vad spännande att det är snart dags för Lilla S att komma! 🙂

  Tänkte jag har en själv en liten dotter på 5 veckor och undrar lite hur du gjorde med Gillis och sov rutiner? När började du med det?

  http://www.mijaas.blogg.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..