ANNONS

Super Mario Bros

/

… Efter att Odds föräldrar hade varit här på skumpa och pizza och Gillis sov så satte vi oss och spelade Mario på Nintendot. Första chocken: sladd till kontroller! Vi kunde alltså inte sitta i soffan utan fick flytta fram nära skärmen. Dagens skärmar är ju så stora så det blev lite konstigt. När spelet kom igång fick vi världens nostalgitripp och det var förvånansvärt hur många dolda ställen man mindes där svampar fanns. Dock blev jag tokig på Odd som skulle ta ALLA mynt, jag vill hellre spela snabbt framåt. Hur som helst, jag vann första spelkvällen. Odd kan vara grym på att flyga helikoptrar i GTA men att ta bossar, det kan jag!

image

Firade mammaledigheten med Macarones igår, mums

image
image
image
image

29
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00