Sista dagen!

Den dåliga uppdateringen idag beror på att jag har haft min sista jobbdag! Idag åkte LCC vi ut till Skepparholmen Spa för minikonferens och spa. Verkligen ett toppensätt att runda av på. Nu är jag alltså mammaledig och ska vänta in vår dotter som är beräknad 14 april, jippie! Dagarna fram tills dess ska handla om avkoppling och komma ner i varv. Unna mig en massa härliga saker. Nu kommer strax mina svärföräldrar över för att fira Odd så vi hörs mer i kväll!

IMG_5064

Mage vecka 38, bikini från Freya

  1. Anna skriver:

    Vad snygg du är, och otroligt fin mage! Det är nog inte många som kan visa upp den kroppen i vecka 38!

  2. Sara skriver:

    Härligt, lycka till med allt!

  3. Kika gärna in på min inredningsblogg för en massa DIY,inspo,bilder från vårt hem mm 🙂 har ett stort instagramkonto med över 2000 följare på 5 veckor 🙂

  4. Linnea skriver:

    Åh vad du är fin Isabella! En sån underbar bebismage! Hoppas du får några lugna dagar/veckor innan lilla S vill titta ut! Lycka till♡

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..