ANNONS

Odd 27 år!

/

Grattis världens finaste Odd! Idag fyller min man 27 år. Först gången vi träffades var 11 år sedan och nu har vi snart två barn ihop! Gillis och jag (mest jag) gjorde ordning frukost strax efter sju, tände ljus på tårtan och grejade innan vi smög upp och sjöng för fulla muggar (återigen mest jag). Sedan har vi haft en väldigt mysig tårtfrukost här hemma allihopa (Gillis åt vanlig frulle men fick lite grädde).

IMG_5052

Tårtan beställdes från Haga Tårtcompani & Bageri. Den budades hem igårkväll. Det var lite svårt att få ihop allt tidsmässigt i och med att jag var borta på kvällen därför blev just tårta till dörren bästa lösningen. Och gud så god den var!

IMG_5053

Ser ni vad det är?! Ett Nintendo 8 bitar!! Odd och jag älskar spel och jag blev så himla glad när jag insåg att man kan beställa gamla Nintendos men som fortfarande fungerar. Jag köpte två kontroller och de klassiska Supermario-spelet. Gissa om vi ska gå loss ikväll. Förut spelet så fick han en jacka, ett par skor och underkläder i födelsedagspresent.

63
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00