Odd 27 år!

Grattis världens finaste Odd! Idag fyller min man 27 år. Först gången vi träffades var 11 år sedan och nu har vi snart två barn ihop! Gillis och jag (mest jag) gjorde ordning frukost strax efter sju, tände ljus på tårtan och grejade innan vi smög upp och sjöng för fulla muggar (återigen mest jag). Sedan har vi haft en väldigt mysig tårtfrukost här hemma allihopa (Gillis åt vanlig frulle men fick lite grädde).

IMG_5052

Tårtan beställdes från Haga Tårtcompani & Bageri. Den budades hem igårkväll. Det var lite svårt att få ihop allt tidsmässigt i och med att jag var borta på kvällen därför blev just tårta till dörren bästa lösningen. Och gud så god den var!

IMG_5053

Ser ni vad det är?! Ett Nintendo 8 bitar!! Odd och jag älskar spel och jag blev så himla glad när jag insåg att man kan beställa gamla Nintendos men som fortfarande fungerar. Jag köpte två kontroller och de klassiska Supermario-spelet. Gissa om vi ska gå loss ikväll. Förut spelet så fick han en jacka, ett par skor och underkläder i födelsedagspresent.

 1. elli skriver:

  En bra dag att fylla år på, min dotter fyllde 11 år igår fredag. 😀
  Kul med Nintendo 8 bitars. Har själv ett sånt kvar som jag fick som ung. Funkar felfritt. 😀 Trevlig helg!

 2. Ellen skriver:

  vad ska tårtan föreställa eg..?

 3. http://www.coolstuff.se/Super-Retro-Trio-Multikonsol

  Det här är lite dyrt. Vet inte om det blir samma kvalité som gamla NES. Ger dock möjligheten att spela 8-bit, Super Nintendo och Sega Mega Driver. Annars finns både konsoler på tradera och gamegirl där Bella köpte sitt.

  Nu ska jag ta fram mitt gamla NES. Grattis till Odd 🙂

 4. Åh vilka minnen man har ifrån den där konsolen! Jag är född -88 och spelade med med min storebror som är född -86. Så jag har minne ifrån när vi var jätte nära varandra och satt där ihop och hade så kul =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..