Sista föreläsningen!

… Min sista föreläsning på ett bra tag gjordes ikväll i Infra City och det gick jättebra. Det var Väsby Promotion som hade bjudit in mig för att prata om entreprenörskap, min resa och hur man får människor att våga ta steget. Upplands Väsby är tredje bästa kommunen i Sverige på just nya företag, väldigt imponerande. I publiken satt tjänstemän, företagsledare och entreprenörer. Jag blev klar strax efter sex och åkte hem. Gillis farmor har varit barnvakt under tiden då Odd är borta med jobb. Nu har jag nattat vår ljuvliga prins och fått i mig en sen middag.

IMG_5047

unnamedp

Ett bra tips för alla som ska prata inför folk! Salivin. Det är lätt hänt att bli torr i munnen när man pratar inför människor, oavsett hur mycket vatten man dricker. Och det där smackande ljudet som kan uppstå när det blir torrt är inte så kul om det kommer ut i micken. Jag tar alltid en tablett innan jag ska upp på scen .. Nu ska jag slå in paket till en viss man som fyller 27 år imorgon 🙂

 1. Helena skriver:

  Hej,

  Visst är Väsby en bra kommun, en annan RIKTIGT BRA kommun som jobbar för ungdomar är Sollentuna. Jobbar & bor i kommunen själv och såna här initiativ gör mig riktigt stolt över att vara Sollentunabo

  Sollentuna kommun erbjuder ungdomar mellan 16 och 19 år möjligheten att driva eget företag som sommarjobb.

  Sollentuna kommun erbjuder Roligaste Sommarjobbet™ som ger dig som är 16 till 19 år möjligheten att driva ett RS-företag som sommarjobb. Vad du vill göra eller hur mycket pengar du vill tjäna – det bestämmer du helt själv.

  Du får utbildning, ett startkapital på 2000kr och en personlig handledare under hela programmet.

  Ansök på http://www.roligastesommarjobbet.se OBS! Begränsat antal platser och löpande antagning.

  http://www.sollentuna.se/Nyheter/Nyheter/NYHET—Barn–utbildning/Bli-sommarlovsentreprenor/

 2. Kattis skriver:

  Min Mikael fyller 41 år idag, så vi åker bort med alls fyra barnen. Kul att följa din framgång

 3. Lina skriver:

  Mysigt!

  Kika gärna in på min blogg om du vill se resultat av ”browextensions”, istället för att göra kosmetiktatuering eller få sminka ögonbrynen hela tiden! Fungerar även på de som inte har ögonbryn från början. Jag är supernöjd!!:)

 4. Netti skriver:

  Vilket bra tips för dessa tabletter har jag aldrig hört talas om tidigare 😀

  1. LML skriver:

   Dom används ju av människor med för lite salivproduktion, så om du har det problemet så tipsar säkert din doktor om det.

 5. Sofie skriver:

  Kul att du gillar salivin! Det är min sambo/fästmans familjeföretag jemedic i Gävle som tillverkar dem! Jag älskar den med flädesmak! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..