ANNONS

Sista föreläsningen!

/

… Min sista föreläsning på ett bra tag gjordes ikväll i Infra City och det gick jättebra. Det var Väsby Promotion som hade bjudit in mig för att prata om entreprenörskap, min resa och hur man får människor att våga ta steget. Upplands Väsby är tredje bästa kommunen i Sverige på just nya företag, väldigt imponerande. I publiken satt tjänstemän, företagsledare och entreprenörer. Jag blev klar strax efter sex och åkte hem. Gillis farmor har varit barnvakt under tiden då Odd är borta med jobb. Nu har jag nattat vår ljuvliga prins och fått i mig en sen middag.

IMG_5047

unnamedp

Ett bra tips för alla som ska prata inför folk! Salivin. Det är lätt hänt att bli torr i munnen när man pratar inför människor, oavsett hur mycket vatten man dricker. Och det där smackande ljudet som kan uppstå när det blir torrt är inte så kul om det kommer ut i micken. Jag tar alltid en tablett innan jag ska upp på scen .. Nu ska jag slå in paket till en viss man som fyller 27 år imorgon 🙂

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00