Inredningshjälp

Idag har Ida varit här och mätt och grejat. Hon ska ju hjälpa oss med inredningen i alla rum. Jag skrev för några dagar sedan att jag älskar vårt hem men jag har inte fått ihop en röd tråd överallt. Det går att göra finare och då vill jag göra det. Jag menar, jag ska vara hemma ett bra tag nu och då vill man att varenda hörna i hemmet ska kännas bra och färdigt. Ida har en massa spännande idéer, det kommer att bli grymt. Bland annat så ska elementskydd upp i trä för att dölja dom men även få till en fönsterbräda. Sedan väntar en hel del nya möbler och annat smått och gott. Ida lägger förresten upp bilder då och då på hennes instagram Idainreder så vill ni följa hemmets utveckling mer så kika där.

IMG_5035

Pilatesbollen är min bästis nu. I början av graviditeten gillade jag fatboyen men nu är allt som är mjukt jobbigt att sitta i (kan ju inte heller ta mig upp). Golvet och pilatesbollen är bättre.

idareder

Ännu ett moodboard från Ida, dessa färger kommer att vara röda tråden hemma 

 1. Lina skriver:

  Då vill jag återigen tipsa dig om http://www.hojdenliving.se om du inte hittat dit ännu, superfina ljuslyktor, korgar, kuddar mm.. 🙂

  Lycka till med lillan 🙂

 2. Lisa! skriver:

  Vad spännande! Ska bli himla kul att se slutresultatet sen 🙂 Köpte själv ny villa i somras och vi har väl hunnit renovera ungefär hälften, och sedan finns det ju alltid en massa småsaker att förbättra eller fundera på 🙂

  Jag är ny bloggare hos fitnessguru, kika gärna in och följ mig via bloglovin’ > http://llisahedman.fitnessguru.com

 3. Mi skriver:

  Jag har världens bästa tips med tanke på ditt förra inlägg. Hade samma oro och började tänka på hur man skulle göra när andra kom. Stora var på dagis samma dag och jag hade turen att kunna åka hem efter 6 timmar så jag gick in själv på dagis och hämtade den stora medan min mamma var ”barnvakt”. Sedan berättade vi att du har blivit storebror! Och gav en leksak som han fick ge bebisen. Vi fokuserade hela tiden på hur duktig han var med allt och gjorde lite ”vi mot bebisen”anda i början utan att för den sakens skull prata illa om bebisen. Vi fokuserade hela tiden på att prata med stora och få honom delaktig i allt så han visade aldrig svartsjuka. Han var bara en stolt storebror. Så lägg fokus på honom när ni pratar med honom. Säg aldrig saker som ”nu får du vara tyst för hon ska äta ifred” eller liknande. Det skapar svartsjuka. Men det föll så naturligt när bebisen väl kom och jag är säker på att det kommer gå lika bra hos er!

 4. Cicci skriver:

  Hej Isabella! Vet inte om du läser alla kommentarer, men gör du det måste ja bara få de sagt.
  Du är en otrolig förebild och jag önskar dig därmed de allra bästa!

 5. Johan skriver:

  Mycket mönster av blommor och fåglar. Väldigt trendigt just nu, plus att det ger fina färger i hela lägenheten 🙂 jag har själv en svag punkt på fjärilar 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..