ANNONS

Inredningshjälp

/

Idag har Ida varit här och mätt och grejat. Hon ska ju hjälpa oss med inredningen i alla rum. Jag skrev för några dagar sedan att jag älskar vårt hem men jag har inte fått ihop en röd tråd överallt. Det går att göra finare och då vill jag göra det. Jag menar, jag ska vara hemma ett bra tag nu och då vill man att varenda hörna i hemmet ska kännas bra och färdigt. Ida har en massa spännande idéer, det kommer att bli grymt. Bland annat så ska elementskydd upp i trä för att dölja dom men även få till en fönsterbräda. Sedan väntar en hel del nya möbler och annat smått och gott. Ida lägger förresten upp bilder då och då på hennes instagram Idainreder så vill ni följa hemmets utveckling mer så kika där.

IMG_5035

Pilatesbollen är min bästis nu. I början av graviditeten gillade jag fatboyen men nu är allt som är mjukt jobbigt att sitta i (kan ju inte heller ta mig upp). Golvet och pilatesbollen är bättre.

idareder

Ännu ett moodboard från Ida, dessa färger kommer att vara röda tråden hemma 

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00