Helpling.se

Som ni vet så samarbetar jag med Helpling, ett bolag som underlättar bokning av städhjälp online. Jag fick frågan om jag som kund ville medverka i en reklamfilm om deras tjänst och här kommer den;

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=TSmywBFdauM&feature=youtu.be” height=”340″]

 1. Helpling.se är det sämsta företaget jag har anlitat någonsin!! Dom må ha bra priser men servicen och städningen är därefter. Aldrig mera helpling.se!

 2. Lina skriver:

  Svarar på frågorna här. Kunde inte öppna kommentarer i andra inlägget.

  1. Varför läser du min blogg och när började du?
  Började läsa hösten 2013 då jag blev arbetslös en period och hade för mycket fritid. Så det var av rent tidsfördriv, men jag fastnade så nu kikar jag in här nån gång i veckan. Kul att följa.

  2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
  Att hitta ny lägenhet. Det är en väldigt stor utmaning i denna bostadsbrist! Hyr i andra hand, min ska säljas (kan ej köpa den..just nu) så har två månader på mig att hitta nytt. Annars blir jag bostadslös. Den tanken vill jag inte ens tänka.

  3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
  Gillar inte godis överhuvudtaget.

  4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
  Jag tänker aldrig så. T.ex ”nu ska jag köpa detta för det är jag värd”. Att belöna sig själv finns inte i min värld. Jag tycker man köper det man vill ha/behöver och gör det man vill. Jag äter aldrig godsaker för att belöna/unna mig. Inköp eller resor sker heller aldrig av den anledning. Köper jag tex en snygg klänning är det för att jag vill ha den och inte för att ”jag är så värd den”.

  5. Hur ser ditt drömliv ut?
  Har ingen dröm om att mitt liv ska se ut på ett visst sätt. Men ett stabilt liv med bra ekonomi och mycket kärlek.

  6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
  Vad mina framtida barn ska heta är inget jag grubblar över. Finns viktigare saker att tänka på just nu.

  7. Är du som jag som ser livet ljust eller är det svårt?
  Jag spekulerar inte så mycket i min fråga på livet. Är lite bekväm av mig och är för det mesta nöjd utan massa krav, mål och drömmar.

  8. Vad jobbar du med?
  Jobbar som montör. Inget jag vill jobba med resten av livet, men just nu har jag det jobbet för det var enkelt att få, det ger mig en hyfsad bra inkomst så jag kan spara och kanske göra nåt roligare senare. Funkar sålänge.

  9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
  Ingen aning. Jag läser ju mest för att jag ”lärt känna dig” och då blir det automatiskt att jag måste kolla in ibland för att se vad som händer i ditt liv. Du är liksom som en kompis när jag har tråkigt eller är ensam.

  10. Vad skulle du behöva?
  Att mina vänner och familj bodde närmre mig. Det skulle göra mycket. Dom betyder allt men har ingen möjlighet att träffa dom så ofta.

 3. Kanske e helt ute o cyklar men vill inte sossarna nu sänka avdragen te 30% från 50%? Tycker d va på nyheterna häromdan.. Trist då mitt intryck e att de flesta nya bostäder kommer gå till flyktingar (även om de hävdar de e mindre apts till studentstäder som ska byggas..) på tal om Rut o Rot alltså. Inte konstigt folk blir SD nuförtiden.. :/

  1. Kattis skriver:

   För det första handlar den föreslagna sänkningen om ROT-avdraget, vilket du hade vetat om du bemödat dig om att läsa en tidning eller så. De pengar staten sparar föreslår man ska investeras i bostäder, vilket ger jobb för dem som bygger bostäderna samt någonstans att bo för människor som behöver det. Men då ditt ”intryck” (som du troligen fått från Avpixlat eller annan fräsch sajt) är att flyktingar ska få någonstans att bo, är minskat avdrag en dålig idé enligt dig. Du funderar inte över att uppröras över något som är orättvist på riktigt? Som bankernas miljardutdelningar, med pengar tagna från folket, att det fortfarande är krig i Syrien eller det faktum att avregleringarna kostat staten miljarder? Men det kanske är för komplicerade resonemang, vad vet jag. Det är ju så mycket lättare att sparka nedåt, mot den som har det ännu svårare än en själv. Och den främlingsfientlige kan alltid, med mer eller mindre påhittade argument, komma fram till att det förstås är invandrarnas fel. Allt. Sedan att det har absolut noll att göra med ett sponsrat inlägg om städhjälp är skit samma för den som bara odlar sitt hat i stället för sin empati och fakta.

 4. Hmm skriver:

  Säkert bra men känns så fel när du säger.

  ”Lina är min favorit”

  1. Vicky skriver:

   Helt klart tänkte också på de!
   Hon gör faktiskt reklam
   Direkt om en anställd ? Kanske självaste ägaren som gett gratis städning mot annonsen?

  1. Suck…Så här är det. Första gången man beställer städning så blir man tilldelad en städare. Om du då gillar henne/honom (du vet det kan behövas personkemi osv) så kan du be att få samma nästa gång Då är det ju typ din favorit.. Varför hitta något att klaga på hela tiden?

 5. Anonym skriver:

  Hej Bella!

  Jag är en av dina unga läsare, endast 17 (snart 18) år gammal. Har länge följt din blogg, mycket då det någonstans inuti mig finns en dröm om att bli egen företagare.

  Jag fick idag ett samtal om att jag har fått sommarjobb inom roligaste sommarjobbet. Det går ut på att jag får en summa på 2000 kronor att dra igång något eget på, och då under en period försöka få in mer än de pengarna på min idé. Men jag har ingen idé om vad jag ska göra. Jag är under utbildning för att bli hundinstruktör, och har en hel del erfarenhet och kunskap inom hundvärlden. Är inte en särskilt pysslig tjej av mig, tyvärr!

  Har du några bra idéer om vad jag kan hitta på? 🙂
  Skulle vara så otroligt tacksam över lite förslag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..