Designmöte

Åh vad roligt det har varit att läsa alla era svar på frågorna i förra inlägget! Jag grät faktiskt en skvätt i går när jag gick igenom allt. Antar att det var hormoner men jag bara kände mig så glad över att få en inblick i er vardag. Det enda som chockade mig big time var att så många av er tycker att det viktigaste som finns i en godispåse är; LAKRITS?! Jag har gärna en lakritsfisk för att liksom jämna ut påsen men annars är det tänder, bubble fizz, mintkulor, center och sånt som gäller i min påse. Odd förstår inte alls min grej med mint i godis, tror att man är antingen eller på den biten.

Hur som helst! Torsdagen (min näst sista dag!) började med att vi hade möte med Wilson Creative. Fredrik som är grundare av bolaget har varit med mig i många år och hjälpt till med den grafiska formgivningen. Alltifrån min tidning Egoboost som jag hade för några år sedan till att ta fram LCC-loggan. Nu står vi inför en stor utmaning i Löwengrip Care & Color och det är hur designen ska se ut när de kommer fler produkter inom varje serie. Vi kan inte bara hålla oss till vitt, rosa och guld till allt och det är en nöt att knäcka hur vi tar steget vidare.

Det vi ska göra är tex att underlätta för att se skillnaden på produkterna, idag är det rätt svårt att se vilket som är schampo och balsam när man är i duschen för att texten är liten. Sedan har vi också en home spa-serie som ska ut i höst och den ska ju vara i sand-färger (tack för er input kring vilka nyanser, det betyder mycket). Mycket att göra men roligt jobb helt klart.