Dagens jobb!

Svisch sa den här dagen! Jag ska kuta till föris strax, eller nej det ska jag inte. Men gå långsamt i alla fall, tur att det är nära. Både Advisory board-lunchen och föreläsningen på Kistamässan gick jättebra. Glömde dock att ta några bilder. Jag hade värkar i bilen påväg dit och i bilen påväg hem. De kommer tre stycken på 30 minuter, tuffa. Sedan går det några timmar och sedan kommer tre på 30 minuter igen. Hmm. Det säger inte så mycket än men ändå. Det vore önskvärt att hinna med två jobbdagar till med möten och föreläsningar. Sedan väntar mammaledighet :- )

IMG_5016

Kavaj Lindex, kjol Esprit, linne H&M och Converse på fötterna med extra stödsula…

Just det! Om ni har turen att ha storlek 37,40,41,42 i skor så finns två färger av Flattered ute till 50 % i vår Pop up Store här. Vi har dragit igång den sidan för att kunna rabattera färger som ska bort och storlekar som är över. Perfekt sätt att göra ett bra klipp på!

 1. Nemen?! E pop-up storen redan stängd? ???

 2. Louise skriver:

  1. Varför läser du min blogg och när började du?
  Började läsa den för ca 2 år sedan då jag var hemma och var sjuk, sedan har det gått till och från beroende på, tid osv, har ofta väldigt fullt upp själv, med heltidsstudier och jobb på heltid 🙂
  2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
  Att balansera mitt liv, i studier och jobb och att gå utanför min bekvämlighet och åka till Kanada för att arbeta en säsong
  3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
  Kan tyvärr inte äta lösgodis, jag är gluten allergiker och det är så mycket mjölrester som rör sig mellan de olika byttorna så jag får en allergisk reaktion när jag äter det tyvärr.. Men godis annars är turkisk peppar eller center
  4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
  Jag anser att hela mitt liv ör så underbart så att unna mig något extra är att lägga sig i sängen utan någon teknologi och prata strunt med mannen i mitt liv
  5. Hur ser ditt drömliv ut?
  Att åka till Kanada och ta mig en säsong dör sedan göra klart mina studier och så får vi se vart jag hamnar sedan! 😀 ta livet med en klackspark och njuta är vad jag vill göra det ör mitt drömliv
  6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
  Lucas, Melanie och kimberly är mina namn jag vill ha 🙂
  7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
  Livet är en dans på rosor, det är underbart men taggigt ibland vilket gör mig motiverad och fortsätta framåt
  8. Vad jobbar du med?
  Jag är personlig assistent åren söt liten Donna och sedan studerar jag till gymnasielärare samhällskunskap och geografi
  9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
  Inget speciellt
  10. Vad skulle du behöva?
  Jag skulle behöva kunna laga alla världens problem och att vara super Woman!

 3. Marie skriver:

  Hej och tack för härlig blogg!
  Har läst dig länge även om jag är mycket äldre (37) än du 🙂
  Jag hade tänkt kolla in de utgående flattered du nämner, men länken fungerar inte?!

  Lycka till med allt och framförallt lilla S!!

  KRAM Marie

 4. Lovisa skriver:

  du är en jäkla superkvinna! bilden utstrålar så mycket power 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..