ANNONS

Dagens jobb!

/

Svisch sa den här dagen! Jag ska kuta till föris strax, eller nej det ska jag inte. Men gå långsamt i alla fall, tur att det är nära. Både Advisory board-lunchen och föreläsningen på Kistamässan gick jättebra. Glömde dock att ta några bilder. Jag hade värkar i bilen påväg dit och i bilen påväg hem. De kommer tre stycken på 30 minuter, tuffa. Sedan går det några timmar och sedan kommer tre på 30 minuter igen. Hmm. Det säger inte så mycket än men ändå. Det vore önskvärt att hinna med två jobbdagar till med möten och föreläsningar. Sedan väntar mammaledighet :- )

IMG_5016

Kavaj Lindex, kjol Esprit, linne H&M och Converse på fötterna med extra stödsula…

Just det! Om ni har turen att ha storlek 37,40,41,42 i skor så finns två färger av Flattered ute till 50 % i vår Pop up Store här. Vi har dragit igång den sidan för att kunna rabattera färger som ska bort och storlekar som är över. Perfekt sätt att göra ett bra klipp på!

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00