ANNONS

10 frågor – Till er!

/

Jag såg i Odds blogg att han ställde frågor till sina läsare och då blev jag lite avis och tänkte att – Det vill ju jag också göra! Jag vet några av er har följt mig sedan jag var tonåring och många av er är nya sedan jag blev mamma till Gillis. Har ni en minut över ikväll så svara gärna på frågorna i kommentarsfältet, det vore så roligt för mig att läsa och lära känna er lite bättre.

1. Varför läser du min blogg och när började du?
2. Vad är din största utmaning i livet just nu?
3. Vad är ett MÅSTE i lösgodispåsen?
4. Vad gör du när du vill unna dig något extra?
5. Hur ser ditt drömliv ut? 
6. Vad heter dina barn? Eller om du får barn, vad ska dom heta?
7. Är du som jag som ser livet ljuset eller är det svårt?
8.  Vad jobbar du med?
9. Vad vill du läsa mer av i denna blogg?
10. Vad skulle du behöva? 

Skärmavbild 2015-03-25 kl. 20.06.57

Sätter mig och jobbar under tiden. Jag gjorde misstaget att glömma att godkänna alla löner. Gissa om ursäkt-meddelanden har gått ut.. Sådant får absolut inte hända men nu kommer de efter midnatt. Hänt två gånger på åtta år. Gravidhjärna.

1272
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00