ANNONS

Push present

/

Jag unnade mig en push present idag.

… Eller kommande push present. Jag tar ut krystandet lite i förskott helt enkelt. Och ååhhh vad jag älskar den. Jag har spanat in dessa kappor från Max Mara i snart två år men dom har varit så dyra och jag har en tendens att vara snål mot mig själv fastän jag inte behöver. Alltså, jag tjänade min första miljon som 19 åring och jag tror att vissa kvinnor i min sits hade byggt upp deras drömgarderob för länge sedan om de hade haft den möjligheten och visst har jag lagt lite pengar på väskor som tonåring men efter det så stannade det liksom upp. Ju mer pengar man tjänar, desto roligare är det att investera i aktier, fonder, mina bolag och boende (nu håller jag ju även på med min stiftelse ”Isabellas önskelista” för att kunna ge tillbaka – Uppfylla andra människors drömmar). Och när spenderar-byxorna är på är det roligare att köpa till Odd och Gillis. Men nu! Nu är det faktiskt min tur och jag övertalade mig själv att jag är värd både en ny vigselring och en lyxig kappa denna månad.

IMG_4197

Här i ligger ett mål som blev av! Alltid lika coolt att bocka av

IMG_4196

Den är så perfekt. Så mjuk och följer kroppen fint. Det är något magiskt med designerplagg, de har ett snitt som känns odödligt. Just nu blir det dock en glipa vid magen men det är inte så konstigt med tanke mitt tillstånd. Jag köpte en stl 38 som är min storlek i vanliga fall och också nu. Det är bara magen som blivit stor på mig, annars kan det vara svårt att köpa rätt storlek när man väntar barn men denna gång är det ingen skillnad. Den är tunn men varm och min plan är att den ska fungera båda på våren men också hösten. Jag tänkte också att det ljusgråa hållet passar mina ljusa färger mer än kamel-nyans. Som blond och konstant blek kan vissa kamel-nyanser liksom förstärka det.

54
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00