ANNONS

Resor 2015!

/

Jag och Odd pratade lite igår om hur våra resor kommer att se ut i år, jag har världens res-sug just nu men det är bara att glömma. Att resa med två barn blir en utmaning men vi ska passa på medan jag ammar och innan lilltjejen börjar gå, det är enklare att flyga så än med två barn som har spring i benen. Förra året blev en hel del resor trots att det var Gillis första år. När han var tre månader åkte vi till Milano för att jag skulle besöka fabriken som gör Löwengrip Care & Colors mascara, det var helt klart den enklaste flygningen av dom alla för Gillis ammade och sov i min famn alla timmar. Sedan åkte jag själv ett dygn till Paris för att träffa fabriken som gör parfymen men då var Gillis kvar med Odd i Sverige. När Gillis var ett halv år så åkte vi till Alicante och bodde hemma hos Elaine och Gustav. I november skulle Gillis fylla ett år och då åkte vi till Dubai och hyrde hus en vecka och så blev det ju Teneriffa över nyår. Flygresan hem från Teneriffa var den tuffaste av alla då Gillis var övertrött och skrek i två timmar. Men bortsett från det så tycker jag att det har varit enkelt att resa med barn. Hemligheten är  en massa nya leksaker, favoritkexen och två pigga föräldrar som kan turas om för underhållning och upptäcksfärd…

IMG_2652_Fotor_Collage

I år blir det nog två resor till. I sommar tänker vi bara vara i Stockholms skärgård, dels på Vindö på Odds föräldrars lantställe men också ett annat hus vi har hyrt i Stavsnäs, nära Vindö. Det känns skönt att vara på samma ställe länge och landa dom första månaderna när vi har en ny familjemedlem. Men efter sommaren så vill vi gärna åka någonstans. Just nu är planen att åka till Dubai igen i oktober/november, vi älskade staden och det är riktigt barnvänligt trots att det är en storstad. Att flyga ner sex timmar med Emirates i business class var också supersmidigt. Sedan vill vi också åka bort över nyårsafton igen men gärna en längre resa än Teneriffa denna gång, antingen Mexico, Miami eller Thailand. Kraven är ett direktflyg på kvällen så att vi får natten på planet och att det är business, det är betydligt enklare att flyga med två barn då!

I framtiden drömmer jag om att besöka varenda nöjespark i som finns i världen med barnen (Disney world, Universials studios i LA, Six flaggs och en massa andra), åka på safari i Sydafrika, Jurassic Park-världen som byggs i Dubai, mysiga skidsemestrar och Bamseklubb-bus på Kanarieöarna. Herregud så kul vi ha ska det 🙂

88
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00