ANNONS

Inreda om sovrum

/

Igår när jag kom hem så hade Odd möblerat om vårt sovrum. Hade hade ställt sängen åt ett annat håll och köpt korgar som en bänk vid fotändan. Först blev jag skitsur, gravidhormonerna svämmade över ”Hur kan du möblera om utan att fråga mig!?” Just det här med att boa in sig blir så viktigt med ett barn i magen (fattar egentligen inte varför) men sedan tänkte jag att jag ger det en chans. Dock är det inte klart än så vi båda spånar lite kring hur vi ska förbättra det ännu mer:

IMG_4180

TV:n ska ju inte sitta där längre utan den ska placeras på någon vägg vid fotändan. Sedan ska vi sälja våra gamla nattduksbord och köpa nya lite mindre och högre, på min sida längst in ska ju även NG Baby-sängen skruvas fast (mätte igår och det fungerar). Tavellisten till höger ska också få en ny plats. Och så funderar jag på om vi ska byta ut sänggaveln till en annan och eventuellt korgarna också.

IMG_4181

Vi har denna yta också som går att göra smartare. Målet är att övervåningen ska kännas som en hotellsvit i och med heltäckningsmattan. Så vi klurar hur vi ska göra ytan ni ser på bilden ännu finare. En mysig fåtölj och läslampa kanske? Ni får gärna komma med ideér, det står still just nu.

Skärmavbild 2015-02-27 kl. 13.12.48

Jag blev lite kär i denna sänggavel från DUX. Undrar om det blir fint i och med den bruna heltäckningsmattan eller om det blir för mycket brunt och det är finare att behålla den beiga vi har just nu. Får klura! Hur som helst så är det två rum just nu som är igång här hemma, vårt och lillskruttans. Nästa vecka kommer en målare och ska ge offert för tapetseringen och så ska vi sälja stringhyllan i helgen, efter det visar jag bilder när bebisrummet är igång :- )

119
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00