ANNONS

Till lilltjejen

/

Morgonen blev lite stressig så jag passar på att blogga i en Uber till första mötet (har jag bråttom så är det snabbare än att köra själv och leta parkering dessutom kan jag jobba i en kvart dit = tidseffektivt). Jag prioriterar alltid en halvtimma frukost på morgonen med Gillis, det är viktigare än mailen eller att få till håret. Dels så är jag en frukostmänniska och behöver den starten på dagen och så vill jag att frukosten ska vara en mysig stund för Gillis på morgonen. Vi dukade upp yoghurt, knäckemacka, ost, latte och juice (Gillis fick de tre första). Nu blir det ett möte tillsammans med Pingis med vår jurist, vi har rätt mycket avtal som ska spikas i och med att bolaget växer så fort och efter det så väntar ett möte med Kronans Apotek och planera in resten av året, får passa på innan min mammaledighet :- )

Förresten så har jag träningsvärk från gravidyogan igår på Egentid. Alltså det är ju verkligen inga tuffa övningar men ändå så känner man i kroppen att man rör på sig, jag är så glad att jag kommit igång igen. Det är en viktig stund för mig och bebisen och förbereda mig mentalt inför förlossningen.

IMG_446628475

Igår fick jag hem en klänning av Lindex till lilla tjejen, herregud så fin. Jag tror att den kommer ut i butik om några veckor (får se pressplagg ibland innan de släpps). Galgen är från Newbie.

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00