Peppdag!

Vilken rolig torsdag! Efter morgonmötet så åkte vi tillbaka till Kungsholmen där Kronans Apotek har sitt huvudkontor, himla smidigt att det är nära, minns att Gillis fick hänga med som nyfödd dit och jag ammade under våra möten. Det var ett jätteprojekt att komma in på Kronans Apotek så jag fick lämna bebisbubblan när det började närmade sig ett avtal och gå dit med barnvagnen, men det var det ju värt nu i efterhand. Att komma in på ett apotek är det tuffaste jag har gjort i jobbväg tror jag, allt ska labbtestas på nytt och klara deras krav. ALLA våra produkter gjorde det vilket vi är oerhört stolta över.

IMG_4089

Hannah, jag och Pingis. Jag har en topp från Lindex på mig. Hade egentligen velat ha svart boots till mig jag vill vara snäll mot ryggen och fogarna nu när det faktiskt börjar närma sig.

IMG_4090

(.. Gissa vem som snubblade på ett skosnöre efteråt)

Just nu har vi kampanj på Kronans Apotek vilket betyder att vi finns på gavel på väldigt många apotek. Det är alltid extra kul eftersom det blir så fint med våra färger. Jag köpte med mig nytt LCC schampo, balsam, deo och fick en mascara på köpet (det får alla om man köper för mer än 300 kronor). I början blev nog personalen fundersam när jag själv köpte mina egna produkter men man får faktiskt inte ta hur många produkter man vill efter att de kommer från fabriken, det räknas som ett förmånsvärde som ska skattas. Om jag (och alla anställda) vill så kan vi köpa till inköpspris från vårt lager man jag gillar att stötta våra återförsäljare så jag köper turas om att köpa från alla som säljer LCC!

 1. Fia skriver:

  Var kommer den fina klänningen med blå blommor från?

 2. Moa skriver:

  Hej Isabella!
  Jag går andra året på gymnasiet & läser just nu en kurs som heter entreprenörsskap & denna kurs går ut på att man driver ett företag under ett läsår (Ung Företagssamhet). Detta har verkligen öppnat upp mina ögon för eget företagande och vår produkt har sålt väldigt bra vilket gör upplevelsen mycket roligare.
  Men har lite frågor angående ditt företagande.
  Är väldigt imponerad av löwngrip care and culour & har sett på din blogg att du & Pingis jobbar på mer än detta ihop.
  Undrar (om du vill svara) om du & pingis äger lika mycket i företagen ni drivet ihop och om ni har lika stort inflytande du beslut som tas. Jag undrar också hur du & dina kollegor gör om ni tycker helt olika inom en fråga i företaget, tex om en nya färg eller tillverkning inom Flattered. Har du ”utslagsröst” eller hur brukar du som driver både flera och riktiga företag jämfört med mig göra?Hade varit kul att veta hur du tänker kring detta med samarbete osv.
  Kram!

 3. Jessica skriver:

  När kommer ni till Norge?

 4. evelina skriver:

  Det var en konstig blandning av klädval ni hade idag. Var och en med sin speciella stil 🙂

 5. Frida skriver:

  Hej,

  Kan inte schampot komma i någon större pumpflaska?
  Mitt schampo tar alltid slut före balsamet och så irriterande 🙂

  1. emmy skriver:

   Du lär vara den enda i världen det sker för, för alla jag känner är det tvärtom. Schampot löddrar ju så då tar man mindre 🙂

   1. Mari skriver:

    Hon är verkligen inte den enda!
    Schampo använder man ju för att det ska bli rent, då vill man oftast gärna köra med lite mer (iallafall jag som har tjockt hår och måste komma åt över hela hårbotten) eller eventuellt två gånger som många också gör. Sen balsamet ska man ju lägga typ en femkrona, så det räcker till topparna, så den varar ju hur länge som helst!

    1. Emmy skriver:

     Jag har också tjockt hår och min frisör har rekommenderat att inte ta för mycket schampo just för att det löddrar och det räcker för håret. Så ja man behöver inte ta enorma mängder..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..