ANNONS

Peppdag!

/

Vilken rolig torsdag! Efter morgonmötet så åkte vi tillbaka till Kungsholmen där Kronans Apotek har sitt huvudkontor, himla smidigt att det är nära, minns att Gillis fick hänga med som nyfödd dit och jag ammade under våra möten. Det var ett jätteprojekt att komma in på Kronans Apotek så jag fick lämna bebisbubblan när det började närmade sig ett avtal och gå dit med barnvagnen, men det var det ju värt nu i efterhand. Att komma in på ett apotek är det tuffaste jag har gjort i jobbväg tror jag, allt ska labbtestas på nytt och klara deras krav. ALLA våra produkter gjorde det vilket vi är oerhört stolta över.

IMG_4089

Hannah, jag och Pingis. Jag har en topp från Lindex på mig. Hade egentligen velat ha svart boots till mig jag vill vara snäll mot ryggen och fogarna nu när det faktiskt börjar närma sig.

IMG_4090

(.. Gissa vem som snubblade på ett skosnöre efteråt)

Just nu har vi kampanj på Kronans Apotek vilket betyder att vi finns på gavel på väldigt många apotek. Det är alltid extra kul eftersom det blir så fint med våra färger. Jag köpte med mig nytt LCC schampo, balsam, deo och fick en mascara på köpet (det får alla om man köper för mer än 300 kronor). I början blev nog personalen fundersam när jag själv köpte mina egna produkter men man får faktiskt inte ta hur många produkter man vill efter att de kommer från fabriken, det räknas som ett förmånsvärde som ska skattas. Om jag (och alla anställda) vill så kan vi köpa till inköpspris från vårt lager man jag gillar att stötta våra återförsäljare så jag köper turas om att köpa från alla som säljer LCC!

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00