ANNONS

Apotea

/

Jag kom till kontoret strax efter åtta imorse, så otroligt peppad över vår nya återförsäljare till Löwengrip Care & Color, nämligen Apotea.se! Jag har själv varit kund hos dom i ungefär ett år då det är enkelt att få hem mina astmamediciner på recept istället för att hämta ut fysiskt. Jag har upplevt dom trygga och snabba och därför blev jag så glad när Apotea hörde av sig och ville ta in Löwengrip Care & Color så letar ni efter fler ställen online där vi finns är alltså Apotea.se igång!

ett

Klicka här för att komma till vår undersida hos Apotea.

.. Det har blivit en hel del produkter inom LCC sedan vi startade, så himla häftigt. Jag älskar alla såklart men mina favoriter skiftar hela tiden, just nu är jag extra kär i våra första hårprodukter igen, Long lastning schampo och balsam för normalt/färgat hår. Jag vet inte om det är gravidlyster eller inte men jag får verkligen en fin glans av alla LCC-hårprodukter.

45
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00