Apotea

Jag kom till kontoret strax efter åtta imorse, så otroligt peppad över vår nya återförsäljare till Löwengrip Care & Color, nämligen Apotea.se! Jag har själv varit kund hos dom i ungefär ett år då det är enkelt att få hem mina astmamediciner på recept istället för att hämta ut fysiskt. Jag har upplevt dom trygga och snabba och därför blev jag så glad när Apotea hörde av sig och ville ta in Löwengrip Care & Color så letar ni efter fler ställen online där vi finns är alltså Apotea.se igång!

ett

 

 

Klicka här för att komma till vår undersida hos Apotea.

.. Det har blivit en hel del produkter inom LCC sedan vi startade, så himla häftigt. Jag älskar alla såklart men mina favoriter skiftar hela tiden, just nu är jag extra kär i våra första hårprodukter igen, Long lastning schampo och balsam för normalt/färgat hår. Jag vet inte om det är gravidlyster eller inte men jag får verkligen en fin glans av alla LCC-hårprodukter.

 1. Lise skriver:

  Hei! Vil du starte å selge noen steder i Norge snart Isabella? Har så utrolig lyst å kjøpe, men det må vel fortolles og slikt om man bestiller fra sverige. Da blir plutselig en shampo og balsam noe dyrt tilsammen. Håper på utsalgssted i Oslo!! 😉

  Klem

 2. Hej Isabella! Jag älskar verkligen LCC’s torrshampoo och det passar mitt hår perfekt verkligen. Problemet är bara att jag inte kan använda den på morgonen eftersom jag väcker hela huset då jag skakar behållaren. Finns det någon möjlighet att producera produkten utan metallkulan i. Det skulle underlätta väldigt mycket!
  Ha en fantastisk dag! 🙂

 3. Jeg har endnu ikke kunnet finde dine produkter i Danmark????
  Sælger du slet ikke til danske forretninger eller apoteker? Matas?

 4. Hej Isabella!
  Första kommentaren någonsin för mig, haha, så; HEJ 🙂
  Jag är så sugen på att prova dina produkter, de verkar fantastiska. Arbetar som frisör och kan knappt bärga mig!
  Nu till mitt problem, jag bor och arbetar i Australien, är det några utan onlineshoppingsidorna som levererar hit? Jag vill också få möjlighet till dina produkter och jag kan inte vänta tills jag åker hem och hälsar på?!
  Mängder av tack för mer än 10 år tillsammans, du hör inte ofta ifrån mig men jag har minsann funnits i ditt liv utan att du har vetat så länge, haha 🙂

 5. sara skriver:

  Du/ni på LCC länner säkert till och har hört talas om den sk balsam metoden. Alltså man skippar schampo o prukter som innehåller sulfater, silikon och mineral oljor. Nu undrar jag: kan man använda era hårprodukter när man kör balsam metoden?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..