Sångmorgon

Jag ska strax sätta mig i bilen och köra ut till Lidingö för att spela in ett jobb idag. Så fort ett jobb väntar utanför stan så känner jag ”yes nu ska jag äntligen få köra en bit!”. Glädjen har absolut inte lagt sig än, tvärtom! Det blir roligare och roligare ju tryggare man blir bakom ratten. Hemma hos oss har vi haft en rolig morgon, Gillis är inte jättesjuk (ingen feber men lite snor) men han får stanna hemma ändå i och med de ringde från förskolan igår att han var lite hängig, lika bra. Vi har läst och sjungit hela morgonen. Alltså börjar man en dag med att sjunga Pippi så kan det inte bli annat än bra, man blir ju lycklig av barnvisor. Odd stannar hemma med honom på förmiddagen och så kommer Eva och passar honom från 12.00-14.30 då jag är hemma igen. När Gillis var några månader hittade vi Eva via nanny.nu men vi har inte haft henne hos oss mer än 5-6 gånger men nu med alla framtida vabb känns det jätteskönt att ha hjälp nära. Odds föräldrar och min mamma jobbar ju på dagarna.

IMG_3966

IMG_3965

Bara en liten grej, hur kan man glömma att måla dit självaste Pippi?!

 1. Linnea skriver:

  En tanke som slog mig är att Pippi kanske saknas för att barnet ska vara Pippi. Precis som när man lekte tjuv och polis eller vad som helst som liten. Vem vill inte känna sig starkast i världen. <3

 2. Men vad ni klagar och gnäller!
  Slappna av!
  Bella är en fantastisk mor.
  Och gör så gott hon kan ?

 3. Sara skriver:

  Alla ni perfekta morsor som sitter och dömer andra mammor som ni garanterat är avundsjuka på och missunnar framgång i livet…hur gör ni när dagis/skola har vikarier?!? Håller ungarna hemma då eller? Eller lämnar ni dom till främmande människor? Skaffa er ett liv istället och sluta sitt och hata online medans era barn gör ngt annat. Hycklare.

 4. Stella skriver:

  Hej. Jag vill bara skriva att jag och min bror hade en äldre kvinna som tog hand om oss när vi va små och sjuka. Vi tyckte det va super kul och vi gjorde massa roliga saker. Mina föräldrar kunde inte vabba och om det krisade behövde dom hjälp. Jag anser mig som ”normal ” idag och inte alls skadad av detta. Har även en toppen relation med mina föräldrar som idag vabbar åt oss. Så kör på ni med ert och skit i alla andra som tydligen vet bättre.

 5. Ida skriver:

  Det är skrämmande hur kvinnor dömer varandra! Får mammor inte ha ett eget liv? Jag älskar mitt barn över allt annat, men ibland behöver jag en paus eller gå på möten (har ett ideellt engagemang), därför kommer min sons farmor och farfar eller mormor över och passar honom 2-3 timmar i veckan. Är jag en hemsk person i era ögon? Min son är glad, han älskar sina släktingar och jag anser att de berikar hans liv. Hade vi inte haft våra anhöriga så nära, då hade jag övervägt nanny någon gång då och då. För jag är också en människa som behöver få lite egentid, för att orka. En bra mamma är jag absolut, det tror jag att Bella också är.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..