ANNONS

Sångmorgon

/

Jag ska strax sätta mig i bilen och köra ut till Lidingö för att spela in ett jobb idag. Så fort ett jobb väntar utanför stan så känner jag ”yes nu ska jag äntligen få köra en bit!”. Glädjen har absolut inte lagt sig än, tvärtom! Det blir roligare och roligare ju tryggare man blir bakom ratten. Hemma hos oss har vi haft en rolig morgon, Gillis är inte jättesjuk (ingen feber men lite snor) men han får stanna hemma ändå i och med de ringde från förskolan igår att han var lite hängig, lika bra. Vi har läst och sjungit hela morgonen. Alltså börjar man en dag med att sjunga Pippi så kan det inte bli annat än bra, man blir ju lycklig av barnvisor. Odd stannar hemma med honom på förmiddagen och så kommer Eva och passar honom från 12.00-14.30 då jag är hemma igen. När Gillis var några månader hittade vi Eva via nanny.nu men vi har inte haft henne hos oss mer än 5-6 gånger men nu med alla framtida vabb känns det jätteskönt att ha hjälp nära. Odds föräldrar och min mamma jobbar ju på dagarna.

IMG_3966

IMG_3965

Bara en liten grej, hur kan man glömma att måla dit självaste Pippi?!

48
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00