ANNONS

Bästa som finns

/

Som ni vet så har jag inte haft några supersug med varken Gillis eller S. Fet mat med denna graviditet i början och mandariner och sånt men inget sådär extremt (börjar nästan tro att det bara är på film för jag har inte träffat någon som vill slicka på tegelstenar med ketchup, men om du har haft en märklig craving så dela med dig, intressant!). MEN NU! Alltså äppeljuice! Jag älskar kranvatten och dricker det framför något annat alla gånger i veckan men plötsligt så är det som att vatten inte släcker törsten längre utan bara vanlig äppeljuice kan det. Vi köpte den i söndags och nu är den slut. Om inte suget går över snart är det jag som får dra på mig gympaskorna och kila ner till ICA…

IMG_4012
IMG_4014

”Rör inte min äppeljuice!”

IMG_446495532

Förresten, om det skulle vara så att det är någon där ute som har klurat på hur min navel mår (vecka 34 imorgon) så kan jag berätta med spänning att den tycker att det är oerhört trångt just nu och när jag ligger ner eller sitter så försöker den att fly från min kropp…

115
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00