Bästa som finns

Som ni vet så har jag inte haft några supersug med varken Gillis eller S. Fet mat med denna graviditet i början och mandariner och sånt men inget sådär extremt (börjar nästan tro att det bara är på film för jag har inte träffat någon som vill slicka på tegelstenar med ketchup, men om du har haft en märklig craving så dela med dig, intressant!). MEN NU! Alltså äppeljuice! Jag älskar kranvatten och dricker det framför något annat alla gånger i veckan men plötsligt så är det som att vatten inte släcker törsten längre utan bara vanlig äppeljuice kan det. Vi köpte den i söndags och nu är den slut. Om inte suget går över snart är det jag som får dra på mig gympaskorna och kila ner till ICA…

IMG_4012
IMG_4014

”Rör inte min äppeljuice!”

IMG_446495532

Förresten, om det skulle vara så att det är någon där ute som har klurat på hur min navel mår (vecka 34 imorgon) så kan jag berätta med spänning att den tycker att det är oerhört trångt just nu och när jag ligger ner eller sitter så försöker den att fly från min kropp…

 1. Tro mig, vi finns! 🙂 Vet inte om det hade med hyperemesis att göra (värsta graviditets-sjukdomen någonsin), men jag vill bara äta tavelkritor mot slutet. Trodde det var ett skämt. Jag fantiserade om dem, googlade tavelkritor, och en dag såg jag en stor banner utanför Bil tema ”tavelkritor, nu endast 10kr!”. Höll på att bli tokig! Min bm sa att det kallades för Pica-syndromet.

 2. Josefin skriver:

  Jag kan dricka flera liter äpplejuice om dagen nu när jag är gravid, så sjukt gott när den är iskall =D

 3. c. skriver:

  Gaah, nu vill jag också ha juice ? de är ju såå gott haha

 4. jonna skriver:

  I början av grav var det läkerol (i mängder) och loka citron. Haha magen var sådär! Mot slutet mjölk!

 5. Maja skriver:

  Ah, spännande! Har också tänkt att alla dessa sand/tegelstens-cravings är ett filmhittepå!
  Jag går in i vecka 31 imorgon och det enda jag just nu är extra sugen på är passionsfrukt, nektariner (jobbigt för det är helt fel årstid – men tack och lov har NK) och päronsaft… Kommenterade egentligen mest för att berömma ert torrschampo – Good to go light, hur bra?! Har väldigt tjockt hår som nu är för tjockt pga graviditet, fick en flaska av en kompis efter gnäll om att jag inte kan använda torrschampo längre då håret blir för stort, denna är just nu är min största vardagshjälte! Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..