ANNONS

Sannas

/

Vi har haft Löwengrip Care & Color-ledningsmöte under lunchen tills nu. Massor att gå igenom. Vi har valt doft till kommande doftljus och det doftar såååå gott. Mysigt och lyxigt på samma gång, precis så jag ville att det skulle dofta. Vi åt lunch på Sannas på Östermalmstorg, nytt ställe för min del men verkligen superbra. Nu ska jag hämta en sjuk Gillis, förskolan ringde. Ingen feber men han var lite ledsen och kliade på hans öron. Nu är vi verkligen inne i förislivet 🙂

IMG_3936
IMG_3937

Doftprover på doftljus som vi producerar i Sverige

image

Jag har haft tre tuffa sammandragningar under lunchen idag.. Spännande! Kjol Lindex

42
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00