ANNONS

Pappersmåndag

/

Måndag! Det har varit lite kaotiskt här på morgonen då en snickare är här för att bygga om hallens samt Gillis rum förvaring. Man tror ju alltid att det är bara ”komma och bygga” men det blir alltid tusen saker runt omkring. Hur som helst, Odd lämnade Gullis på föris och jag ska strax iväg till Johan, min redovisningsansvarig och gå igenom redovisning. Jag älskar att komma dit och gå igenom alla siffror, jag blir så himla sporrad av det. Jag håller ju på att bygga upp mitt eget investmentbolag och idag är det lite pappersarbete att gå igenom/signera. Dessutom ska jag se var i processen min stiftelse  är. Man måste ansöka när man ska starta en och det tar tid men i höst borde jag kunna vara igång.

IMG_3921

Hade planer på nyduschat hår idag men det fick bli torrshampoo (good to go light) och en knut! Nu har min råttfärgade utväxt kommit ut ordentligt (färgade senast den 8 januari, galet vad de växer), ser fram emot ett frisörbesök på fredag hos Elin.

FullSizeRender-20

Dagens inspiration!

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00