Pappersmåndag

Måndag! Det har varit lite kaotiskt här på morgonen då en snickare är här för att bygga om hallens samt Gillis rum förvaring. Man tror ju alltid att det är bara ”komma och bygga” men det blir alltid tusen saker runt omkring. Hur som helst, Odd lämnade Gullis på föris och jag ska strax iväg till Johan, min redovisningsansvarig och gå igenom redovisning. Jag älskar att komma dit och gå igenom alla siffror, jag blir så himla sporrad av det. Jag håller ju på att bygga upp mitt eget investmentbolag och idag är det lite pappersarbete att gå igenom/signera. Dessutom ska jag se var i processen min stiftelse  är. Man måste ansöka när man ska starta en och det tar tid men i höst borde jag kunna vara igång.

IMG_3921

Hade planer på nyduschat hår idag men det fick bli torrshampoo (good to go light) och en knut! Nu har min råttfärgade utväxt kommit ut ordentligt (färgade senast den 8 januari, galet vad de växer), ser fram emot ett frisörbesök på fredag hos Elin.

FullSizeRender-20

Dagens inspiration!

 1. Lina skriver:

  Hej! Om man har en ide på en grej som saknas på marknaden, vad ska man göra och tänka om man kontaktar ett företag som kan tillverka detta. Jag menar så inte dom snor iden, så fort man stängt dörren och man inte får någonting för det. Ska man skriva något kontrakt eller liknande innan men framför iden?

 2. Madde skriver:

  Så fin du är! Hoppas du får en bra dag.

 3. Very good saying – that’s the way work is supposed to be:-) – and life;-)

 4. M skriver:

  Vad jag har hört så ska man inte färga håret när man är gravid pga. olika kemikalier, vet inte exakt vilka som är farliga. Men hur ställer du dig till det här? Vad säger din frisör om detta?

  En annan sak jag undrar är hur gick det för dig att gå från brunett till blond? Jag har varit brunett i typ 7 år och färgat utväxten (har ungefär samma blonda färg som du har ursprungligen) typ en gång i månaden. Skulle vilja bli ljusare igen men enligt frisören kostar det typ 3-4000 kronor att ljusa upp det på salong igen, men då kunde hon inte garantera att det blir bra ens.. Hm. Mycket pengar för ett eventuellt dåligt resultat lockar ju inte precis.

  Btw så strålar du på bilden 🙂 Ha en fortsatt fin måndag.

  1. Malin skriver:

   Jag färgade mitt blonda hår svart i 12 år. I början av förra året bestämde jag mig för att sluta då jag ville ha tillbaka min blonda hårfärg. Jag gick till en frisör och gjorde en avfärgning. Detta sliter en del på håret så det är bra att klippa av en rejäl bit av topparna. Detta kostade ca 2000 kr. När jag var klar var jag min hårfärg rödbrun. Efter att ha låtit håret vila en dryg månad slingade jag håret i blonda toner. Nu ett år senare har jag min naturliga hårfärg tillbaka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..