GVFV & V.33

Nu har veckans avsnitt för Gravid Vecka för Vecka släppts! I mitt avsnitt testar jag på Yoga och i Odd’s avsnitt gästar jag. Har ni testat på Gravidyoga eller Yoga förut?

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=wcOUNvshQc0″]

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=KEnPYkK4ZMQ”]

 

 

 1. Tack Isabella och Johanna för att ni tränar på Egen tid.

  Vi har kurser i yoga och pilates på plats i Stockholm och kurser online för dig som bor i andra delar av landet. Surfa in på http://www.egentid.se

  <3

 2. Jonna skriver:

  Min man är också ett bättre stöd den här (andra) graviditeten. Han har berättad att han inte riktigt trodde på mig första gången. Han hade svårt att över huvudtaget ta in att jag var gravid och att jag då ville att han skulle sluta använda sin spraydeo för att den fick mig att kräkas eller att jag inte kunde stå och laga mat på grund av onda fogar gick ju så klart inte heller in. Så efter förlossningen, när han väl insåg att det var på riktigt, att allt jag klagat över berodde på barnet som vuxit i min kropp bad han faktiskt om ursäkt. Denna graviditeten är han helt annorlunda, han förstår verkligen hur jobbigt det kan vara emellanåt. Sen känner jag mig ändå helt ensam i det här ibland, t.ex om jag ännu en gång vill älta namn eller förlossningsförberedelser och han utan vidare byter spår till någon tråkig film. Det är väl inte helt lätt att inse vilket behov en gravid kvinna med alla hormoner i kroppen kan ha av att prata om sådant, så då får jag helt enkelt säga ”jag har ett behov av att prata om det här nu, kanske kan du vara snäll och göra det med mig”.

 3. sanna skriver:

  Måst nog säga att Odd har ett supertålamod! 🙂

 4. Mica skriver:

  Började smågrina lite för jag kände igen mig så! Vi hade också en ´du säger inte jag är fin´-kris för bara några veckor sedan. Är i v37, 38 och har gått igenom en massa olika faser. Även olika rädslor har kommit och sen gått i faser. Just idag känner jag mig ganska trygg och lugn. Tack för att ni delar ärlighet <3.

  Jag vill dela tillbaka ngt, så här kommer ett tips på en meditation som är enkel och ganska kort men kan hjälpa dig få in mer lugn och fokus på er bebis i din vardag: https://www.youtube.com/watch?v=KNAWbLGUqys

 5. Frida skriver:

  Så starkt och fint av er att dela med er av graviditetens ibland tråkigare sidor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..