ANNONS

Pannkaks-uppfinning

/

Jag har gått och klurat på en uppfinning hela morgonen men har fastnat så kan lika gärna dela med mig den till er, ni kan säkert fortsätta brainstorma med mig. Imorse skulle Odd steka pannkakor och ska man göra klassiska svenska pannkakor som är tunna och goda så tar det ju evigheter om man gillar att äta många. Därför googlade jag runt om det fanns en stekpanna som man kan göra fler pannkakor i samtidigt. Det enda som kom upp var typ som en plättpannkaks-panna. Man jag vill ju ha stora vanliga pannkakor. Då började jag tänka på att man kanske skulle kunna göra en stekpanna i flera lager:

IMG_3866

… Tänk er att man häller högst upp och då rinner smeten ner till alla plan, på något sätt så måste värmen från lägsta stekpannan fördelas till dom ovan, det vet jag inte hur det går till riktigt men känns inte som en jätteutmaning att lösa. Och så tänker jag för att slippa vända pannkakorna så ska utrymmet mellan varje panna var så tajt att det liksom steks på båda sidorna direkt. Den högst upp kanske man får vända på då. Odd brukar gilla mina idéer men han gick inte igång som jag. Vad tror ni? Vi kan inte leva år 2015 med att få steka en pannkaka i taget, bättre kan vi 🙂

56
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00