Exklusiv rea med Boozt

Nu när våren närmar sig så är det alltid kul att klicka hem ett par nya plagg och fräscha upp sin garderob. I samarbete med Boozt.com så har de en kampanj på 15% rabatt på dam och herr kläder. I den exklusiva rean hittar ni varumärken som Octopus, Tommy Hilfiger’s brands, Ralph Lauren’s brands​ och mycket mer! Koden är bella15 och ni klickar här för att komma till kampanjen.

Några favoriter
 1. nisse skriver:

  Du är yngre än du någonsin kommer bli. Man kan släppa loss även om man har barn. Sminka dig galet, ta på dig nåt vågat och åk till lek och buslandet med Gillis, ha bollkrig med Odd, och släpp bekvämligheten! Lev lite, du har hela livet på dig att vara vuxen.

 2. Super fine ting – tak for et godt tip!!

 3. Sanna skriver:

  Det blir kanske konstigt när du skriver att det är rabatt på TH el RL o sen ingår inte de märkena i rabattkampanjen….;-)

  1. Katta skriver:

   Men skärp dig
   Är du inte vuxen?
   Men nej det är du nog inte ändå

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..