Drömvardag

För några år sedan hade jag ett mål med att ha en egen make up artist och en stylist. Idag är det verklighet vilket är häftigt. Fanny har sminkat mig sedan 2011 och hon är med mig överallt så fort det är ett jobb, idag är hon en av mina närmsta vänner också. Sedan drömde jag också om en stylist just för att jag tycker att kläder är svårt och jag har inte riktigt koll. Jag ogillar att shoppa och förstår inte vitsen med att att lägga timmar på att kolla i butiker när jag kan jobba istället. Därför började jag leta efter en stylist efter sommaren och då träffade jag Anna Wahlström. Hon jobbar massor med tv-produktion och andra offentliga människor så hon är snabb och har stenkoll. Varje månad går hon igenom med min assistent vilka event/plåtningar/tv-framträdanden och annat som är på agendan och så ordnar hon kläder efter det. I många fall går det att låna från presskontor men om det ändå är ett plagg jag behöver så köper jag loss det. Till vardags så får jag ingen hjälp med kläder, jag menar, jag hänger på kontoret eller är med min son. Ett par jeans och en tröja fungerar alldeles utmärkt (blir en hel del fläckar på allt 

:-)
 ) och dessutom skulle det bli för dyrt. Men till jobb är det praktiskt!

IMG_445863110

Ikväll ska jag vara med i TV 4:s nya program Vardagspuls. Igår budade Anna hem en massa fina klänningar, blusar och koftor. Jag tror att det blir denna kofta från Veronica Virta, svart linne, svarta tajta jeans och klackar. Skönt att inte ha klänning varje gång.

 1. Så utrolig deilig å få litt hjelp i hverdagen 🙂 Det unner jeg deg og gratulerer med all suksessen!

  Klem fra Trine på Klisjéhjemmet

 2. Julia skriver:

  Vart kan man köpa just denna beiga koftan? Otroligt snygg!

 3. karolin skriver:

  Har Fanny någon blogg eller instagram? Hon är så grym.

 4. Elin skriver:

  Jag har suttit och kollat på lite av era GVFV, ville bara säga att ni verkar så himla trevliga! Låter som ni är härliga föräldrar, särskilt det här att lite laid back ta det som det kommer och inte jaga upp sig och analysera sönder minsta lilla. Även jag, som inte har graviditet och barn på kartan än, tycker det är kul och intressant att se på. 🙂

 5. Sarah skriver:

  Sjukt klimatsmart och omtänksamt med ett eget privatplan, verkligen!

  Suck. Barnens framtid då?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..