ANNONS

Tillbaks bland böcker

/

Lördag förmiddag och jag har bestämt mig för att ta det så lugnt som det bara går (Läs: så mycket Gillis tillåter). Jag har inte kunnat läsa en enda vanlig bok på 2,5 vecka på grund av körkortsteorin (ville inte blanda böcker i huvudet, var rädd för att jag liksom skulle mixa ihop allt). Men nu! Jag har sedan några månader tillbaka, nästan bara snöat in mig på böcker om roliga frågor och teser. Dels för att det är intressant och det stillar min nyfikna sida men också för att tvinga mig tänka utanför min comfort zone och det väcker ny kreativitet hos mig. Jag har hittat ett förlag som bara ger ut sådana här böcker, Volante heter dom. Där hittade jag Max Tegmarks bok om universum, Michael Dahléns fantastiska bok Nextopia, Tänka snabbt och långsamt och gamla goda Freakonomics.

Böcker helt i min smak. Nu är det dags för denna:

IMG_444393242

… Uppföljningen av Freakonomics, jippie! Om ni inte har lyssnat på Freakonomics podd så gör det.

Skärmavbild 2015-01-31 kl. 11.38.36

När jag är klar med den ovan så ska jag ta mig an dom här böckerna, herregud så jag längtar. Jag går ju på mammaledighet första april och kommer S som beräknat den 14:e så har jag massor av boktid innan. Men å andra sidan blev det en hel del läsning under alla amningstimmar tidigare också.

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00