Omslag

Förresten, jag är på omslaget för SVD:s nya bilaga Våra nyfödda barn. Det handlar om min bok Babyboost och lite allmänt i mitt liv. Vill ni läsa intervjun så finns den gratis här. Jag fick förresten en fråga idag om jag inte har ångest för att jag inte är med Gillis på inskolningen. På måndag ska jag vara med honom men det kändes faktiskt bäst att Odd tog dom första dagarna. Jag är så hormonell just nu så hade han krånglat med tex sovstunden så hade mina stresshormoner skjutit i höjden och det hade inte direkt hjälpt honom att somna bland andra barn. Odd är lugnare på det sättet. Men det ska bli jättekul att vara med på måndag, jag ser fram emot att få gå loss och tokleka med alla barn på avdelningen!

Skärmavbild 2015-01-30 kl. 14.32.36

Skärmavbild 2015-01-30 kl. 14.33.05
Skärmavbild 2015-01-30 kl. 14.33.18

 1. Linda skriver:

  Hej! Jag undrar vad syftet är med att skola in din son så tidigt (ung ålder ), speciellt som du ska vara hemma? Och vad tror du om forskning som säger att förskola är skadligt innan två års ålder?

 2. Anna skriver:

  Håller med de första inläggen då vi precis avslutat vår inskolning där vi fick klara direktiv om att befinna oss i bakgrunden för att så småningom fasas ut med förts kortare och sen längre och längre stunder för att vänja av. Pedagogerna gör ju sitt jobb bäst när inte vi är där 🙂

 3. Karin skriver:

  Alltså att gå in och tokleka med några barn under en inskolning är knappast okej.
  Du är där som trygghetspunkt för Gillis – enbart.
  Du känner inte de andra barnen och för dem är den miljön som det ser ut en trygghet och vardag. Bara en ren inskolning med nya barn och nya vuxnas närvaro är stressande för redan befintliga barn utan att föräldrar kommer och ”leker”. Vissa barn tycker det är kul medan andra tycker det är jättejobbigt och det måste man respektera.
  Sen är ju förskolan en pedagogisk verksamhet som pedagogerna sköter och inget ren lekstuga.

 4. Inskolning är knappast öronmärkt för mamman. Tycker det är helt rätt att Odd tar första dagarna, med eller utan hormonsvall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..